MSFL: Hlučín na jaře jede

0

Na jaře prohráli jen na půdě suverénního lídra tabulky, jinak si připsali už 4 vítězství. Hru Hlučína diriguje "Malý Mozart" Jaroslav Málek, který prošel mládeží Jihlavy a přes Pelhřimov a Břeclav se dostal do druholigového Třince. Odtud si ho vytáhl trenér Valachovič, se kterým se potkal už na štaci v Břeclavi, do Hlučína, kde nastupuje ve středu pětičlenné záložní řady.

Pohled ze hřiště na vítězství v Hulíně:

Začali jsme hodně aktivně, dobře kombinovali a kontrolovali hru. Měli jsme pár šancí, které jsme nevyužili a ke konci poločasu měl Hulín nebezpečné protiútoky, které jsme přečkali bez úhony . Ve druhé půlce jsme hráli ještě více aktivně a domácí jen nakopávali dlouhé míče, což nám vyhovovalo. V 64.minutě se dostal snad poprvé po poločase Hulín za půlku a z rychlého protiútoku jsme dostali gól. Nás to ale vyhecovalo k ještě větší chuti dát gól a povedlo se nám zápas otočit, když Sasín po krásném centru Ondrušíka dal gól hlavou a v 79.minutě dala rozhodující branku naše modla Martin Hanus po signálu z rohu, který máme nacvičený. Jsem rád, že jsme vyhráli a posunuli se na špičku tabulky, kde takové mužstvo jako Hlučín bezesporu patří.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou