Za Včelnou nastoupil trenér Příbrami Kamil Tobiáš!

0

Své přípravné zápasy pomalu zahajují i týmy ze III. třídy. Tento víkend se rozehrají poslední generálky a pak hurá na vstup do jarní odvetné části.

My jsme se byli podívat na Borku, kam zavítal tým ze Včelné. První poločas byli domácí jasně lepším týmem a svou převahu vyjádřili čtyřmi góly, které padly v první 20 minutách hry. Další šance zůstali nevyužity i díky zbytečnému vymýšlení v zakončení.

 

Do druhé půle nastoupil za hosty Kamil Tobiáš, který měl díky reprezentační přestávce v Příbrami volno. Hra hostí se viditelně zlepšila velký podíl na tom měl i prvoligový lodivod, který si své spoluhráče často na hřišti dirigoval. Nicméně i přes zlepšný výkon Včelné, přidali domácí další dvě branky. 

 

FK Borek - SK Včelná 6:0 (4:0)

branky: 2 Vaník, Tengl, Frank, Kantor, vlastní

 

Další přípravné zápasy:

 

SK Koloděje - Albrechtice 6:0

za domácí: 3 T. Kubíček, 2 Polida, Jakub Kubíček

SK Koloděje - Sudoměřice 2:1

za domácí: 2 Brázda

TJ Dívčice - Blaník Milenovice 2:3

za domácí: Rejdal, Waldhauser

TJ Dívčice - TJ Zbytiny 6:0

za domácí: 3 Strnad, Kišš, J. Valenta, Waldhauser

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou