TIP Experta - 14. kolo - Tomáš Chmela TJ Slovan Černý Dub

0

Jeho tým momentálně drží druhou příčku za doposud suveréním Srubcem. V akutálním kole zajíždí jeho Černý Dub na hřiště Lišova, kde je nečeká jednoduchý souboj. 14. Kolo III. třídy skupiny B, tipuje Tomáš Chmela.

 

SK Lišov B - TJ Slovan Černý Dub TIP - 0

Po poměrně vypjatém podzimním zápase, kdy Černý Dub porazil Lišov 5:2 lze očekávat, že Lišov nasadí na domácí půdě pár hráčů z A-týmu. Očekávám vyrovnaný zápas, v němž se soupeři rozejdou nerozhodně.


TJ Slavoj Srubec - TJ Slavče TIP - 1

Srubec potvrdí roli adepta na postup. Kombinačně jsou na tom lépe, než hráči Slavče, jejichž letitá taktika spočívá ve vytěžování rychlých útočníků dlouhými pasy za obranu. Pokud si Srubec tuto taktiku pohlídá, zvítězí.


TJ Sokol Římov - SK Dobrá Voda u Českých Budějovic B TIP - 1

Pokud Dobrá Voda nenasadí hráče A-týmu, tak by roli papírového favorita v tomto zápase měl potvrdit Římov. Do karet hraje Římovu i domácí hřiště.


SK Mladé B - TJ Sokol Štěpánovice TIP - 0

Štěpánovice předvádějí pohlednější fotbal, než Mladé, ovšem hráči Mladého jsou na domácí půdě 2x tak silnější a rvou se o každý míč. Mladé bojuje o udržení ve III. třídě, proto tipuji, že posílí kádr hráči z A-týmu a Štěpánovice si 3 body neodvezou.


TJ Spartak Trhové Sviny B - SK Včelná u Českých Budějovic TIP – 1

Včelná v minulém zápase deklasovala soupeře 6:1, nicméně se stále topí na posledním místě. Nakopne je tato výhra k lepším výsledkům? Tipuji že ne. Trhové Sviny stále nejsou definitivně zachráněny a se soupeřem, který je v tabulce níž si nemohou dovolit prohrát. Proto tipuji, že si Trhové Sviny pohlídají vítězství na domácí půde.


FK Calofrig Borovany B - TJ Akra České Budějovice TIP - 1

I v tomto zápase se obávám nešvaru, se kterým se lze v nižších soutěžích poměrně často setkat, a sice toho, že za B-tým nastoupí hráči A-týmu, který hraje o několik tříd výše. V takovém případě hráči Borovan jasně přehrají Akru. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou