JARNÍ SPECIÁL - Mutějovice: Chceme skončit do 5. místa

0

Už před sezonou bylo jasné, že Mutějovice po administrativním sestupu z I. B třídy nebude čekat lehká sezona. Klíčoví hráči L. Roubík a Staněk totiž původně vůbec neměli v plánu za mutějovický Chmel nastupovat. Úvod sezony tomu odpovídal, ale postupně se tým dostal do herní i výsledkové pohody a dnes ho můžeme označit za nejvyzpytatelnější tým Okresního přeboru.

ŽÁDNÝ PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS...

Mutějovičtí hráči v zimní přestávce neodehráli žádný přípravný zápas, ale příprava začala poslední lednový den. Tréninková docházka nebyl nijak valná. ,,K pořádnému tréninku v dostatečném počtu jsme se sešli až začátkem března. Myslím, že podobný problém nemáme jen my, ale většina týmů," zhodnotil zimní přípravu hrající trenér Jan Křikava. K tréninkovým jednotkám Křikavovi svěřenci využívali areál svého stadionu a mutějovickou sokolovnu. Tým se také nedočkal hráčského posílení. Ale v kuloárech se spekuluje, že by tým měl posílit hráč egyptské národnosti. Ovšem zatím není nic dotaženo. Křikava také upozorňuje, že tým trápí marodka.

VZHLEDEM K VÝVOJI PODZIMU JSME SPOKOJENI..

Mutějovický lodivod zdůrazňuje, že tým vzhledem ke špatnému vstupu do soutěže (čtyři prohry - pozn. red.) je bodový zisk uspokojivý. ,,Na špici tabulky příliš neztrácíme a zároveň od spodních pater máme bodový odstup." Cílem do jarní části je bavit sebe i diváky fotbalem. Trenér Křikava dodává: ,,Uvidíme na co to bude stačit. Naším přáním je skončit do 5. místa." 

TŘI TRUMFY TÝMU PRO JARNÍ ČÁST DLE REDAKCE:

1) Domácí aréna - Specifické hřiště, které je známé svým "zvlněním".

2) Lukáš Roubík - Tento šplímachr a odchovanec SK Kladno by dnes s přehledem mohl hrát krajské soutěže. Nepříliš dobré zdraví mu ovšem nedovolí se fotbalu více věnovat. Lukáše Roubíka tedy budeme vidět na okresních trávnících i na podzim.

3) Nevyzpytatelnost - Výkon Mutějovic hodně ovlivňují absence. Sejde-li se tým a v základní sestavě jsou Roubík, Staněk či Sajner, tak se tým řadí mezi nejsilnější týmy. Hovoří o tom i výkonu v podzimní části. Tým doma například vysoko podlehl Olešné, ale následně doma smetl obhájce titulu - rakovnickou Olympii.

 

Mutějovice soutěž zahajují v sobotu 25. 3. od 10.15 domácím zápasem s Jesenicí. Podzimní duel skončil vítězstvím Jesenice 3:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou