Medicinbaly na sněhu? Takhle jeden z adeptů na postup ladil formu na soustředění

0

V Horní Bříze nic neponechávají náhodě a na zimním soustředění v Konstantinových Lázních to podle toho vypadalo. Snaha pořádně se připravit na druhou polovinu soutěže je u jednoho z favoritů na postup zcela na místě - doteď se těžko vyravnávají s loňskou neúspěšnou baráží. Tam jim vytoužený návrat mezi krajskou elitu ukradl dvě minuty před koncem odvety zručský Matěj Polák.  

Soustředění v "Konstantinkách" absolvovalo třináct hráčů. Během tří dnů měli na programu čtyři tréninkové bloky a zkušený lodivod Löffelman jim naložil na bedra skoro padesát kilometrů na zasněženém terénu. Neobešlo se to ani bez tradičních pomůcek - medicinbalů. A nechyběl ani potřebný relax ve vodě, navečer se tým trochu oddechl v bazénu. Fyzicky náročný dril gradoval nedělním přátelským zápasem.

 

Soupeřem fotbalistů z plzeňského severu byl účastník krajského přeboru Stříbro, které minulý rok pravě z 1.A třídy postoupilo. Oba dva soupeři se tak velice dobře znají. Zápas Horní Bříza nakonec vyhrála 2:1, když se na umělé trávě ve Střibře za hosty trefil v 19. minutě Lavička a v 60. minutě P. Chocholatý. Domácí snížili v 63. minutě z penalty, ale více už se jim toho proti dobře hrající Bříze nepodařilo. 

 

Infarktové vyřazení Horní Břízy si můžete připomenout v reportu a galerii z baráže: Dvě minuty před koncem ukradl Horní Bříze postup Polák  

 

Foto: vedoucí týmu - Lucie Sedláčková


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou