Pečecký Růžička musí na operaci nosu

0

V nedělním utkání v Plaňanech byl po souboji o míč zraněn pečecký ofenzívní hráč Štěpán Růžička. Ze hřiště jej odvezla sanitka a my pro vás máme další informace o jeho zranění.

V utkání Plaňany vers. Pečky bylo o osudu utkání již rozhodnuto. Hosté ještě v samotném závěru dali dvě branky, kterými korigovali debakl. Zhruba pět minut před koncem pronikal Štěpán Růžička po levé straně, kde se ho snažil zastavit Michal Freund: "Do zákroku jsem samozřejmě nešel s úmyslem ho zranit, jak jsi možná myslí jeho někteří spoluhráči. Šel jsem tam tělem a bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo". Štěpán po zákroku zůstal na zemi a při pokusu o zvednutí se po otřesu raději vrátil zpět na zem.

 

Byla povolána rychlá zásahovka a Štěpána odvezla do nemocnice. Po podrobnějším vyšetření byl diagnostikován na třikrát zlomený nos a otřes mozku. "Štěpánovi jsem psal, jak mu je a co vůbec mu je a samozřejmě jsem mu popřál, ať se brzy uzdraví a že v tom nebyl žádný úmysl ho zranit. Mrzí mě to a doufám, že se brzy vyléčí", uvedl Michal Freund.

 

Pro Štěpána podzimní část soutěže skončila předčasně, ale všichni věříme, že na jaře se na okresní trávníky vrátí v plné síle a formě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou