Do Lubné přijede fotbalová Sparta Praha

0

Pro fotbalové fajnšmekry je povinností si v kalenáři zatrhnout datum 1. 10. 2016. Na trávník Baníku Lubná totiž zavítají esa nedávné sparťanské historie. Diváci budou mít možnost vidět v akci reprezantanty a legendy ligových trávníků. 

V přátelském utkání s výkopem od 16h budou sparťanské legendy, které ve svý řadách mají borce jako Siegl, Novotný, Horňak, Straka a Lokvenc a další, bavit s míčem u nohy nejen diváky, ale také budou tvrdým ořiškem pro domácí fotbalisty Baníku. Celý program staruje už od 14h doprovodnou zábavou pro rodiče s dětmi. 

 

"Podařilo se mi přemluvit mých pár bývalých spoluhráčů, kteří prošli Spartou Praha na konci osmdesátých až devadesátých letech, kdy byl skoro každý Sparťan zároveň i reprezentant ČR, jako například Jirka Novotný, Horst Siegl, Michal Horňák, František Straka, Lumír "Máňa" Mistr, Luděk Stracený, Václav Budka, Marek Trval a další moc zajímavá jména, že přijedou k nám do Lubné odehrát zápas pod hlavičkou staré gardy Sparty Praha. Postaví se jim mix současného kádru a staré gardy Baníku Lubná. Zároveň na hřišti proběhne již od 14.00 hod. dětský den, spojený s řadou atrakcí a zábavy, včetně živé hudby, pro děti i dospělé", přiblížil trenér Baníku, Zdeněk Vopat, jak se zrodila velice zajímavá akce.

 

 

  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou