Moravec zvládl generálku v Osové Bitýšce

0

Poslední přípravný zápas největšího aspiranta na postup do I.A třídy celku Moravce na půdě okresní Osové Bitýšky vyšel hostům na výbornou. V neděli 31.7.2016 přivítala v generálce na novou sezónu Osová Bítýška o soutěž výše hrající Moravec. Zápas se odehrál za deštivého počasí na velmi kvalitně připraveném hřišti. Obě družstva se musela vypořádat s absencí několika hráčů.

 

V prvním poločase vstřelili hosté tři branky

 

Domácí od úvodního hvizdu rozhodčího aktivně presovali a drželi míč na svých kopačkách. Z několika zaváhání v obraně hostů, ale nedokázali vyprodukovat žádnou příležitost. A tak poprvé v utkání udeřili hosté. Po centru Juračky z pravé strany se v šestnáctce otočil Martin Černý a jeho střela levačkou propadla Řeháčkovi do brány. Na 2:0 zvyšoval o chvíli poté Juračka, když zužitkoval přízemní pas Urbánka a tvrdou střelou k tyči nedal Řeháčkovi šanci. Do konce poločasu se ještě opět prosadil výborně hrající Juračka tečovanou střelou z 25 metrů.

Ve druhém poločase dovršil Juračka hattrick

Do druhé půle domácí pozměnili rozestavení, ale opět hráli pouze po pokutové území Moravce. V 55. minutě vyslal Kudiovský ze středu nádhernou kolmici na nabíhajícího Juračku, ten poklidil míč přesně k levé tyči a mohl slavit svůj hattrick. Prosadila se i levá strana Moravce, když Černý vyslal Urbánka a ten si připsal premiérovou branku v moraveckém dresu. Skóre uzavřel smolně Zdeněk Mucha, když si srazil centr Juračky do vlastní branky. Domácí si vypracovali  dvě velké příležitosti ke korigování výsledku, ale Muchu nejprve výborně vychytal Fiala a podruhé Zdeněk Mucha ve výhodné pozici přestřelil.

Ohlasy po utkání:

Petr Koláčný (Os. Bítýška): Konečný výsledek je pro nás příliš krutý. Naše hra byla kvalitní pouze po velké vápno, kdežto hosté nám udělili lekci z produktivity.

Lukáš Broža (Moravec): Domácí hráli dobře ve středu pole, ale do žádné větší šance se nedostali. Nám naopak několikrát přálo při zakončení štěstí. Kvalitní výkon předvedli oba krajní záložníci.

Osová Bítýška – Moravec 0:6 (0:3)
Branky: Juračka 3, Černý, Urbánek, vlastní

Sestava - Os. Bítýška: Řeháček – Sýkora, Malý T., Navrátil M., Karmazín - Jelínek P., Klusák (65. Večeřa J.), Machát, Mucha Z., Večeřa P. – Kulík (46. Jelínek J.)

Sestava - Moravec: Pokorný (46. Fiala) – Toufar R., Toufar T., Broža L., Hanák – Urbánek, Kudiovský F., Červinka, Kachlík, Juračka – Černý M.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou