Moravec se rozešel s rezervou Vrchoviny nerozhodně

0

 

V sobotu 23.7.2016 od 17:00 přivítal Moravec na svém hřišti rezervu Vrchoviny, která hraje 1.A třídu. Oba týmy se musely před zápasem vyrovnat s několika absencemi a tak byl hostující Krejčí jediným hráčem na střídačkách.

 

První poločas byl ve znamení zahozených šancí

Od úvodního hvizdu hosté kontrolovali míč a byli aktivnějším týmem. Domácí ovšem pozorně bránili v bloku a pro technické hráče Vrchoviny bylo velmi těžké se prosadit k zakončení. Přesto hosté dokázali dvakrát orazítkovat tyč Pokorného branky. V druhé polovině první části se obraz hry vyrovnal, domácí se osmělili, začali více napadat a několikrát zahrozili z křídelních prostorů.  Ovšem velkým problémem bylo trefit prostor mezi třemi tyčemi a tak skončil první poločas bez branek.

 

Hosté šli do vedení jako první

V druhé polovině utkání hosté pokračovali v aktivním presinku a nutili domácí k nakopávaným míčům. Skóre se poprvé měnilo po hodině hry, kdy po akci z pravé strany odražený míč trefil přesně k tyči František Němeček. Domácí po obdržené brance změnili rozestavení, začali více presovat a kombinovat. Srovnat se domácím podařilo z pokutovém kopu, který po faulu na pronikajícího Filipa Kudiovského se štěstím proměnil Petr Juračka. V 90.minutě mohl rozhodnout Jakub Kachlík, ale jeho nádherná střela z 20 metrů skončila po odrazu od břevna na brankové čáře. Utkání tedy skončilo spravedlivou remízou.

 

Ohlasy po utkání:

 

Lukáš Broža (hráč - Moravec): Opět jsme řešili potíže se sestavou a bylo nás pouze 11. Celý tým se ale vydal ze všech sil a s technicky a takticky vyspělým soupeřem jsme odehráli kvalitní zápas, který skončil zaslouženou remízou. Do začátku sezóny musíme ještě zapracovat na přechodové fázi a potrénovat zakončení. Dnes jsme snad z deseti střel ze střední vzdálenosti trefili pouze jednou branku. Příští týden nás čeká generálka v neděli od 17:00 v Osové Bítýšce.

 

Libor Polnický (hráč - Vrchovina B): Zápas jsme začali aktivněji než domácí. Více jsme drželi balón, ale šance z toho nebyly. Poté se hra vyrovnala, šance se tvořily ze stran. Nastřelili jsme dvě tyčky, ale i Moravec měl dvě šance. Gól jsme dali z pěkné akce právě ze strany. Moravec hodně hrozil z rohových kopů, od 70. minuty už nám docházely síly, domácí byli aktivnější a po zásluze, i když z penalty, vyrovnali. Hrál se pohledný fotbal a remíza je zasloužená.

 

TJ Moravec – SFK Vrchovina B 1:1 (0:0)

Br.: Juračka Petr z pen. – Němeček František

Rozh.: Černý Pavel, 40 diváků
TJ Moravec: Pokorný – Kudiovský F., Toufar T., Smolík, Hanák – Urbánek, Slavíček, Broža L., Juračka – Kachlík, Černý M.
SFK Vrchovina B: Šmída – Bača, Veselý, Mrkos, Němeček – Vašíček, Polnický, Sodomka Pavel, Raus – Jozífek, Kršek (Krejčí)

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou