Sestavu roku ovládli hráči vítězné Loučeně

0

Se zpožděním Vám přinášíme sestavu roku také z Okresního přeboru Nymburk. Ačkoli již není dostupné hlasování, rozhodli jsme se, že vyzdvihneme jedenáctku hráčů, kteří na svých postech po celý rok zářili. Pojďme se na ni společně podívat.

Stejně jako na podzim bychom mezi tři tyče postavili Jiřího Máchu, jedničku v bráně třetí Kostelní Lhoty. I po zimní pauze nadále zatápěl soupeřovým útočníkům a udržel své dlouhodobé prvenství v čistých kontech až do posledního kola.
Obrannou zeď bychom složili ze čtyř hráčů. Když byl na hřišti Josef Šnajdr, jehož někdy trápilo zranění kolene, dováděl svým přehledem a zkušenostmi Kostomlaty k cenným bodům. Ve svém týmu je miláčkem fanoušků - kostomlatský dres hájí neuvěřitelných 35 let! Od věrných příznivců tak sbíral hlasy jako na běžícím páse a dvakrát vyhrál anketu o hráče kola.
V obraně se dobře prezentoval také Petr Novotný z Městce Králové. Také on strávil celou kariéru až na roční hostování v jediném klubu - jen ta dorostenecká léta vynechal. Téměř každý víkend jsme na Petra Novotného slýchali chválu z úst trenéra Milana Švábenského, který vyzdvihoval odchovancův příkladný přístup k zápasům, neutuchající bojovnost i univerzálnost, co se týče herních pozic. Jde o skvělý příklad nejen pro spoluhráče.
Stálicí je Jiří Holler. Stoper Loučeně se mezi třemi nejlepšími hráči kola objevil pětkrát (dvakrát dokonce jako vítěz), tomu se žádný jiný hráč nepřiblížil. Také v anketě o hráče podzimu skončil bojovný obránce na druhém místě. Na jaře na sebe poutali více pozornosti Hollerovi ofenzivnější kolegové, přesto skvělé výkony pokračovaly. 
V Městci Králové mají na kvalitní obránce štěstí, anketu o hráče kola jednou vyhrál také Martin Hradečný. V rozhovoru se nám rozpovídal o zážitku z někdejšího postupu s Městcem do 1.B třídy a že si přeje být pro tým nadále co největším pčínosem.
Hvězdou záložní řady je mladičký Jan Krátký, který z pozice krajního záložníka nastřílel devatenáct branek, což z něj učinilo třetího nejlepšího šutéra v soutěži a toho vůbec nejúspěšnějšího z mužstva Milovic. Hráč se v průběhu roku dvakrát umístil na prvním a jednou na třetím místě v hlasování o hráče kola. Věnuje se také futsalu a zahrál si i na ME v malém fotbale do 21 let, které vyhrál. I zde se střelecky prosadil - sledovat jeho další fotbalové kroky bude ještě zajímavé!
Po dlouhém zvažování jsem do středu zálohy postavil kovanického Davida Poklopa namísto typologicky podobného Jana Štěpánka z Loučeně, který velmi výrazně zářil v samém závěru soutěže, ale do té doby o něm nebylo tolik slyšet. David Poklop hraje spíše defenzivního záložníka a za "odvádění černé práce" skončil dvakrát druký v každotýdenní anketě.
Vedle Davida Poklopa jsme již hráče Loučeně postavili, jedná se o Lukáše Holuba. Bývalý hráč prvoligového dorostu FK Mladá Boleslav je skutečným dirigentem hry vítězného mužstva tabulky, a tak v našem výběru nemůže chybět. Aktivní sportovec se může chlubit například starty s Janem Kyselou po boku.
V záloze Loučeně zářil také Pavel Mareš. Třikrát skončil bronzový v našem pravidelném hlasování a v sezóně udivil mimo své rychlosti, bojovnosti a techniky také 16 góly (devátý nejlepší střelec), z nichž jeden vsítil přímo z rohového kopu bez jakékoli teče.
Do útoku jsme zařadili dva nejlepší střelce sezóny. Petr Bouška nastřílel za Všejany 24 branek, Jiří Dozorec stejně tak za druhou Ostrou B. Petru Bouškovi se jednou podařilo stát se hráčem kola, ze společného rozhovoru jsme se dozvěděli, že se hráči dařilo do sedmi let hájit Mladou Boleslav jak v hokeji, tak ve fotbale. Když muselo přijít na lámání chleba, kopaná zvítězila.

FANDĚTE A POSÍLEJTE SVÝM OBLÍBENCŮM HLASY I PŘÍŠTÍ ROK.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou