Rapotice zvládly lépe 1. kolo Ježek Cupu

0

Vstup do nové sezóny 2016/2017 se domácímu celku Rapotic povedl na výbornou. V 1. kole Ježek Cupu přivítaly Rapotice na svém stadionu "á-třídní" hosty z Luky nad Jihlavou.

V prvním poločase udeřil domácí Sobotka hned třikrát

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří byli častěji na míči a byli nebezpečnější i před brankou soupeře. První velkou šanci Matoušek nevyužil, ale ve 13. minutě se po individuální akci prosadil Michal Sobotka. Tentýž hráč pak v 34. minutě dostal za obranu pěkný míč od Petra Matouška a propálil Kanswohla na 2:0. A když byl před poločasem faulován Jakub Dvořáček, završil Michal Sobotka z penalty čistý hattrick. Golman si sice na míč sáhl, ale gólu nezabránil.

  Domácí navýšili ve druhém poločase svůj náskok

V druhé půli se hra srovnala, hosté si vypracovali hned v 49. minutě první tutovku, ale Tomáš Laš, který se první poločas nudil, vytasil první ostrý zákrok. Hra postupně plynula, domácí se už nikam nehnali a své brejky nedokázali využít a hosté ještě 2 x ztroskotali v jasné šanci na Lašovi. A když už se zdálo, že branka napadne, připomněl se kanonýr Matoušek, který si u lajny obhodil hostujícího obránce, navedl si míč do vápna a střelou na přední tyč završil celkové skóre na 4:0

 

SESTAVA RAPOTICE:

Laš T – Dobeš, Sobotka, Laš Milan, Švarc – Mlejnek, Matoušek Jan, Illek, Dvořáček – Matoušek Petr, Sobotka Michal (stř. Zezula, Císař, Nedvěd)

Ve druhém kole přívítájí domácí Rapotice další celek, tentokrát již "krajskou" Novou Ves.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou