Tip experta: Věřím ve vítězství proti silné Velké Losenici

0

Jako experta na nadcházející  kolo IV. třídy  jsem si vybral Josefa Střešňáka informátora, který za celou dobu co fungují naše stránky  patří k těm nejochotnějším. Pravidelně dodává informace ze zápasů áčka i béčka místního klubu z Rozsoch. K fotbalu jsem se dostal velikou náhodou v roce 2008. Dnes funguji v klubu T.J. Rozsochy jako postaru řečeno klubový rozhodčí a snažím se propagovat místní fotbalový klub i navenek. V osobním životě pracuji jako operátor v jedné zahraniční firmě ve Žďáru nad Sázavou, rozpovídal se příjemný pán,  bez kterého bych si naši spolupráci, teď již jen těžko dovedl představit. A jaký má přehled o naší nejnižší soutěži v okrese posuďte sami

Herálec B - Bobrová B, 0

Velice vyrovnaný zápas, hosté z Bobrové mají mladý tým. Domácí borci z Herálce se jim však vyrovnají svojí zkušeností. Vychází mně z toho nerozhodný výsledek.

 

Rozsochy B - V. Losenice, 1

Věřím, že potvrdíme herní vzestup a všechny body si ponecháme doma v Rozsochách, i když víme o síle soupeře z Velké Losenice, která hraje o postup do třetí třídy. V minulém zápase jsme opravdu neměli štěstí, tak doufáme, že se k nám tentokrát přikloní.

 

Bohdalov B - Polnička, 1

Zápas nejen sousedů v tabulce bude velice vyrovnaný, ale rezerva Bohdalova nakonec zvítězí. Domácí prostředí bude nahrávat hlavně jí.

 

Vír B - Pohledec B, 2

Vír to bude mít proti mladému celku rezervy Pohledce velice těžké. Proto si myslím, že si všechny body odvezou hosté do Pohledce.

 

Hamry B - Bohdalec, 1

Šlágr kola ve skupině A bude velice vyrovnaný, ale myslím, že body zůstanou doma a kladiváři z Hamrů vyhrají.

 

Křoví B - Březí, 2

 Vyrovnaný souboj, domácí rezerva Křoví je poslední. Březí poslední kolo vysoko vyhrálo nad Tasovem, přesto se přikláním k tomu, že vyhrají hosté.

Tasov - Olší, 0

 Myslím si,  že půjde o hodně vyrovnané utkání, ve kterém nevidím favorita. Body si oba celky zaslouženě rozdělí.

Bory B - Strážek, 2

Strážek potvrdí roli favorita skupiny, po minulém týdnu,  kdy doma vysoko zdolal Měřín, opět nepřipustí žádné problémy a z Borů si odveze další vítězství.

Měřín C - V.Meziříčí C, 2

Velké Meziříčí si jasně poradí se soupeřem u dálnice. Hosté potvrdí roli favorita a odvezou si všechny body.

O.Bítýška B - Jívoví B, 1

Vyrovnaný boj obou rezerv, které minulý týden shodně porazili své soupeře. Domácí Osová Bítýška je přeci jen v tabulce výše a útočí na postup. Tipuji výhru domácích.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou