Pozvánka na 41. ročník fotbalového turnaje Sklenský Pohár neděle 3. července

0

„Existuje mnoho fotbalových turnajů, SKLENSKÝ POHÁR JE VŠAK JENOM J E D E N !!!! „  Ve fotogalerii naleznete spoustu fotek z minulého 40. ročníku tohoto turnaje.

P R O P O Z I C E 40. ročník fotbalového turnaje SKL E N S KÝ   P O H Á R ------------------------------------------------------------------------------------

Termín konání : 3. července 2016 (neděle) Místo konání : Sklené nad Oslavou Začátek turnaje : 7.30 - presence a losování 8.00 - vlastní turnaj Startovné : 100,-Kč Hrací plocha : 3 travnaté hrací plochy 45 x 25m, rozměry branek 6 x 2,1 m Výstroj hráčů : Trička stejné barvy, trenýrky, kopačky (pouze kopačky bez vyměnitelných kolíků!) Počet hráčů : 5 + brankář (střídání neomezené, pouze však v přerušené hře) Pravidla : Hraje se dle pravidel kopané vyjma : - neplatí pravidlo o ofsajdu - může se hrát „malá domů“ - vzdálenost zdi = 6 m - obdrží-li hráč ČK, je vystřídán a nesmí nastoupit k následujícímu utkání ! Hrací systém : Bude upřesněn na začátku turnaje (tří až čtyřčlenné skupiny z nichž 16 nejlepších postoupí do osmifinále a poté bude následovat vyřazovací systém - play off) Hrací doba : 2 x 15 minut bez přestávky finálový zápas – 2 x 15 minut s 5-ti minutovou přestávkou o 3. a 4. místě rozhodne penaltový rozstřel poražených semifinalistů Ceny : Vítěz získává SKLENSKÝ POHÁR + věcné ceny, další mužstva poháry za umístění + věcné ceny . Ceny získají i všichni účastníci osmifinále. Dále budou vyhlášeni nejlepší hráči turnaje. Budou tradičně vyhlášeni nejlepší hráči turnaje ! Předpokládaný závěr turnaje : Mezi 15 – 16 hodinou ZÁVĚR : Připomeňme si tradiční heslo turnaje : „Existuje mnoho fotbalových turnajů, SKLENSKÝ POHÁR JE VŠAK JENOM J E D E N !!!! „ Pořadatelé ze Skleného nad Oslavou se těší na Vaši účast !!!!  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou