Takhle slaví mistři!

0

Sušice si o víkendu zajistila titul ve velmi dramatickém utkání na půdě Mýta, po kterém začaly dlouhé oslavy!

Po posledním utkání sezóny, ve kterém si Sušice zajistila na poslední chvíli mistrovský titul a získala právo na postup do divize, začali sušičtí hráči, funkcionáři a fanoušci slavit!

 

První etapa oslav propukla přímo na hřišti. Hned po základní devadesátiminutovce, po které bylo jasné, že Sušici již označení mistři nikdo neodpáře, začali hosté slavit přímo na hřišti. Velký hluk poskakujících hráčů musel rozhánět až sudí Burda, který hráče posílal na nutný penaltový rozstřel, který ale již nic neřešil. Svou podobu oslav rozjeli i fanoušci, kteří vedle hřiště ukázali něco z mála, co odkoukali v televizi, a několik kusů pyrotechniky vzalo za své.

 

Po těchto lehkých oslavách se celý tým přesunul do klubového autobusu, ve kterém již byl připraven nespecifikovaný počet alkoholem nadojených flašek, které se během chvíle vypařily - bylo tedy nutné doplnit stav tekutin. A kde jinde se to při oslavách titulu hodí, než ve městě uhlavního rivala v boji o titul, v Přešticích. Ještě před zastavením na místní pumpě si sušičtí trošku zaprovokovali u místního hřiště, kde je ale místní fotbalisté férově ocenili potleskem. 

 

Poslední, ale zato nejdůležitější část oslav, probíhala až přímo v Sušici, kde fotbalisté zapadli do jedné z místních hospod, ze které se až do rána linuly vítězné chorály, teklo pivo proudem a letály prázdné flašky tvrdého do koše. Útrata ale tentokrát šla za trenérem Staňkem, který se tímto gestem odvděčil svým svěřencům za skvělou sezónu.

 

Co na závěr? Snad jen slovy klasika - to zas bude v álejích nablito.

Sušice, za celý portál gratulujeme!

 

Videa z oslav:

Oslavy v hospodě

Oslavy na hřišti


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou