Předávání cen k 38. narozeninám TJ Družstevník Bory

0

Toto ocenění se předává k 38. narozeninám TJ Družstevník Bory.

Okresní fotbalový svaz a TJ Družstevník Bory

 

se rozhodlo ocenit za rozvoj TJ několik bývalých členů. Návrh podal výbor TJ Bory ,víme všichni že ocenění zaslouží všichni co kolem fotbalu dělali nebo jej hráli s plným nasazením a vzpomeňme na ty co mezi námi už nejsou a dívají se na nás z fotbalového nebe Stanislava Ochrany, Rudolfa Kučeru, František Štrof a Josef Zástěra.

 

Náš výbor vybral za rozvoj na ocenění Vladimíra Březku, bývalého předsedu a zakladatele TJ Družstevník Bory.

Další oceněný je Milan Špaček starší, také dostává cenu za rozvoj TJ Družstevník Bory a ocenění od vedení OFS cena Karla Zlonického.

A posledním z oceněných je Stanislav Kotačka starší, také dostává cenu za rozvoj TJ Družstevník Bory a ocenění od OFS cena Karla Zlonického.

 

Všichni ocenění se podíleli od začátku 1978 TJ Družstevník Bory na jeho vzniku a rozvoji, touto cestou jim děkujeme za obětavou práci a založení TJ Družstevníku Bory.

 

 

Za TJ Družstevník Bory výbor. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou