Preview 25.kola

0

25.kolo je předposledím kolem soutěže. A může již rozhodnout o postupu i o záchranářských pracech.

Pátek 3.6. 2016 17:00

 

Sfk Vrchovina B(2.) - Fk Čáslavice- Sádek (14.)

Velmi atraktivní utkání. Oba soupeři mají pořád o co hrát. Domácí Vrchovina ztrácí již tři body na první tým soutěže Novou Ves, proto pokud chtějí postoupit musejí v tomto zápase zvítězit. V posledním zápase ztratili dva body v Hrotovicích a trenér Karel Havlík nebyl vůbec spokojen s koncovkou mužstva. Pro hosty z Čáslavic to bude existenční zápas, soupeře z Náměšti a Rantířova ztrácejí pouhý bod, takže jsou pořád ve hře o záchranu. V posledním zápase skvěle zaskočil 47-letý asistent trenéra do hry a zacelil tak díru v sestavě. Povede se i tentokrát trenéru Petru Kylíškovi podobný tah?? Určitě se máme na co těšit,  zápasy Čáslavic nebývají nikdy nudné.

 

Sobota 4.6. 2016 16:30

FC Náměšť n.O.-Vicenice(13.) - Želetava (9.)

Souboj dvou ofensivně laděných týmů. Domácí Náměšť  po sérii špatných výsledů v posledním zápase urvala jeden bodík na půdě Sokola Kouty.  I nadále však bojuje o záchranu. V domácí prostředí si nevedou nikterak dobře, jejich 17 vstřelených branek je nejhorších v soutěži. To hosté vstupují do zápasu s čistými hlavami, v předchozích kolech se zachránili a teď mohou hrát bez nervů. Jejich obrana na venkovních hřištích je však velmi prostupná obdržela již 39 branek a to je hned po Čáslavicích (43) nejhorší číslo. 

 

Neděle 5.6. 2016 16:30

TJ Vladislav (7.) - TJ Ježek Rantířov (12.)

Do zápasu budou domácí vstupovat jako favorit. Domácí Vladislav, která se  v posledních zápasech potýká z několika zraněnými hráči se bude chtít rozloučit se svými fanoušky domácím vítězstvím.

Poslední domácí vítězsví bylo již v 20. kole nad Budišovem, proto  budou mít jistě motivaci. Hostují Ježek Rantířov je namočen do sestupových starostí. Bude chtít určitě utkání zvládnout kvalitně ze zadu a případně trestat domácí z brejkových situací. Celý zápas budou pod psychickým tlakem, protože v jejich situaci jim pomůže jenom výhra a na tu čekají již od 18. kola, když dokázali doma porazit Sokol Hrotovice. Od té doby získali jen jediný bod.

FC Budišov- Nárameč(3.) - FC Žďas Žďár n.S. B (5.)

Šlágr kola. Domácí jsou pořád ve hře o postup do Krajské soutěže. Z posledních dvou zápasů mají uctihodné skóre 7:1. Uzdravil se jim kapitán a 20ti brankový nejlepší střelec soutěže Karel Nováček. Jemu zdatně sekundují i ostatní spoluhráči. V posledních zápasech předvedli velmi vyspělý herní projev a vyváženost všech řad. Hosté ze Ždáru spoléhají na svého skvělého brankáře Františka Svobodu. A také na svůj kombinační fotbal, podpořený mladistvou drzostí. Právě mladší věkový průměr mužstva nejvíce stojí za chabou střelbou.

TJ Nová Ves (1.) - Sokol Hrotovice (11.)

Lídr soutěže bude chtít z tohoto utkání 3 body. Domácí Nová Ves má na svém stadiónku výbornou statistiku 8-3-1 při skóre 29:6. Právě oněn 6 obdržených branek je nejlepších v soutěži a domácí tak mohou spléhat nejen na svoji nátlakovou hru, ale i výbornou obranu podpořenou kvalitním brankářem Pavlem Novotným se zkušenostmi z divize D. Hosté ze Sokolu Hrotovice přijedou do Nové Vsi překvapit. Posledním zápase se velmi příblížili k zachráně, tak mohou nastoupit bez jakékoliv nervozity. Navíc mají dobrou formu, v posledních 4 zápasech získali 7 bodů.

Hfk Třebíč B(4.)  -  Slavoj Třešť (10.)

Toto utkání se bude fanouškům líbit. Oba týmy upřednostuńují kombinační fotbal před silovým. Domací ač jsou ještě ve hře o postup, jejich cílem to není. Raději zkoušejí začlenit mladé fotbalisty z dorostu. V posledních zápasech se velmi slibně ukazuje teprve 17ti letý fotbalista Pavel Novák. To hosté budou spoléhat hlavně na jejich kvalitního brankáře Davida Peštu. Také budou chtít odčinit nevýrazný zápas v Telči, kde hráli druhé housle. 

TJ Sokol Kouty(6.) - SK Telč (8.)

Velmi zajímavé utkání. Domácí na svém hřišti mají nejvíce remíz, hned 7 zápasů z 12ti skončilo remízou. V předchozím domácím zápase nebyli tolik přesvědčivý. Začátek jara je zastihnul v mnohem lepší formě nežli tu co mají nyní. Z posledních 5ti utkání byli 4 remízová utkání. Za to hosté z Telče v posledních 5ti utkáních získali 12 bodů a tím získali i jistou záchranu. Nyní jsou již v klidném středu tabulku a další 2 zápasy si mohou jen užívat.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou