Trojnásobný vítěz ankety David Benda děkuje. Slova se ujímá také jednatel klubu Jiří Koždoň

0

Start do jarní části je za námi a co se týče pravidelné ankety o hráče kola, opět je třeba vypíchnout ten klub, který na podzim jednoznačně karloval, tedy kádr TJ Sokol Benešov nad Černou. Jeho záložník, který drtivě ostatní desítku účastníků převálcoval, David Benda ovšem z možnosti dalšího rozhovoru dobrovolně odstupuje a předává slovo jeho následníkovi na druhém místě.

Rozhovor s hráčem na druhém místě čtěte zde.

Vážení příznivci dobrého fotbalu,

tímto bych vám všem rád poděkoval za podporu, kterou do mě vkládáte. Vlastně nejenom do mě, ale do celého našeho týmu TJ Sokol Benešov nad Černou. Rád bych vám všem jménem klubu složil poklonu za vaše fandění i za vaše hlasy, díky kterým jsme dostali blíže veřejnosti a pro dobrou práci portálu Fotbal u nás se o nás více ví.

Již potřetí jsem se, ač opět pro mě nečekaně, stal hráčem kola. Je to určitě velice příjemné zpestření rutiny pro nás amatérské hráče i pro samotnou soutěž. Já rozhodně nechci být sebestředným a tak tentokrát dám prostor pro rozhovor v pořadí druhému hráči Adamu Novotnému.

Ještě jednou všem moc děkuji.
Fotbalu zdar!


Před nadcházejícím víkendem, který přinese nejdůležitější zápas sezóny svá slova k veřejnosti přináší také jednatel benešovského fotbalového klubu Jiří Koždoň:

Na tento zápas se hodně těšíme a myslím si, že jsme díky zimní přípravě, kterou naši hráči absolvovali, velice dobře připraveni. Zato bych rád poděkoval dvojici trenérů, jmenovitě panu Novotnému a panu Markovi. Jinak jsem opravdu rád za to, že soupeř v prvním jarním kole neklopýtl a o to více bude pro nás příští zápas zajímavější. I přestože nebudeme moci počítat s nejdůležitějším článkem našeho útoku D. Tynkovem, jenž léčí zranění, bych rád světlíku vzkázal, že z Benešova se body neodvážejí. Zároveň si troufnu říci, že lídr tabulky odjede se sklopenou hlavou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou