Pohledec rozhodl ve druhém poločase

0

Ve čtvrtém přípravném utkání na jarní část sezóny změřil síly účastník III. třídy TJ Pohledec  s účastníkem IV. třídy Sokolem Polničkou.

TJ Pohledec - Sokol Polnička 2:0 (0:0)

Branky: Antonín Jinek, Dominik Bártek Rozhodčí: Stratený Sestava TJ Pohledec: Hájek-Jambor,Hiesbock, Šaroun, Skalník-Muller, Bártek, Vašíček, Jinek-Novotný, M. Pestr (46. Jinek)   V dalším přípravném utkání se střetli hráči TJ Pohledec s mužstvem Polničky. V úvodu utkání byl Pohledec jasně aktivnější a soupeře jen sporadicky pouštěl za svoji polovinu. Leč žádnou ze svých příležitostí Pohledec nevyužil. Skákavou střelu Mullera vyrazil na roh gólman Polničky, hlavička Bártka skončila nad a zakončení Vašíčka z otočky se také mezi tři tyče nevešlo. I hráči Polničky se osmělili a dokonce vstřelili branku, která ovšem pro ofsajd nebyla uznána. A tak poločas skončil bez branek.   Začátek druhého poločasu opět patřil Pohledci. Jeho hráči si vytvořili územní převahu a tentokrát se konečně i gólově prosadili. Skóre utkání otevřel Antonín Jinek, když z dálky překvapil brankáře Polničky. Druhý gól přidal po rohu hlavou Dominik Bártek. I hosté si vytvořili zajímavou střeleckou pozici, ale brankář Hájek skvěle reflexivně vytáhl míč na roh. Utkání se již pouze dohrávalo, žádný z týmů si již nevytvořil situace, ze kterých by mohl skórovat. Za zmínku tak stojí pouze červená karta pro Antonína Jinka, který neudržel nervy na uzdě po zcela zbytečném a úmyslném faulu soupeře.   Hodnocení Laštovica, TJ Pohledec: V utkání nám opět scházelo několik hráčů. Bohužel jsme se v průběhu zápasu přizpůsobili soupeři a počáteční aktivní hra z naší strany brzy vyprchala. Místy jsme hráli až moc profesorsky, což by se nám v mistrovských zápasech mohlo vymstít. Doufám, že se všichni hráči dají do mistrovských zápasů dohromady. Příští týden již pravděpodobně nebudeme hrát žádný přátelský zápas, tak aby hráči byli maximálně nažhaveni na první mistrák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou