Domanín opět zažil střelecké manévry

0

Na umělé trávě v Domaníně se v neděli 6. března střetl v jarní přípravě účastník III. třídy Ujčov a účastník I. B třídy Štěpánov.

Ujčov-Štěpánov 5:7 (2:3)     

Diváků:

Sestava Ujčova: Bureš - Nedoma, Štourač, Mitáš Zb., Hlaváček - Němec, Mitáš Pavel, Dvořáček, Mitáš Petr - Hanák   

Střídali: Mareš Jiří a Petr, Ryba, Sedler, Uhlíř

 

Do utkání oba týmy vstoupily aktivně a po několika možnostech na obou stranách se jako první prosadil Ujčov.Hráči Štěpánova pak ještě zvýšili usilí a výsledkem byl dokonalý obrat na 1:3,do poločasu se ještě prosadil individualně Petr Mitáš a snížil na 2:3.  

Druhá půle přinesla podobný obrázek té první-tedy soustředěný výkon hráčů Štěpánova,který se zakládal na kombinačních dovednostech přenesených až do koncovky se spoustou šancí i branek. Ujčovu vázla rozehrávka,ale i přesto se dokázal převážně z brejků do šancí také dostat,4krát jeho pokusy zastavila branková konstrukce a ofenzivní výkon týmu a především  střelce Jirky Hanáka snesl přísná měřítka. Štěpánov se dostal do vedení 3:5,hráči Ujčova dokázali srovnat na 5:5. V poslední 5-ti minutovce se střídaly šance na obou stranách, branky však přidal jen Štěpánov a zaslouženě zvítězil.   

 

Trenér Ujčova Oskar Jančík: Po dlouhé době jsme se sešli kompletní(chyběl pouze Večeřa) a tak jsme mohli vyzkoušet a protočit hráče.Z toho plynula určitá nepřesnost ve hře, ale i přesto jsme směrem dopředu předvedli řadu povedených akcí.Defenzivní činnost nám stále dělá vrásky, dnes nás však prověřil velmi kvalitní soupeř a i díky těmto zkušenostem se věřím posuneme zase dál.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou