Nedělní dopolední brankové posvícení v Domaníně.

0

Na umělé trávě v Domaníně se v neděli 28. února od deseti hodin střetl v jarní přípravě účastník III. třídy Ujčov a vedoucí celek čtvrté třídy Březí - Březské.

SK UJČOV  –  BŘEZÍ - BŘEZSKÉ 8:5 (4:2)

Diváků: 2

Utkání začlo v poklidném tempu, oba týmy se na hřišti hledaly a kvalita hry značně pokulhávala. Pak se otěží chopili hráči Ujčova a v rychlém sledu se dostali do čtyřbrankové výhody. Obzvláště se zaskvěl Míša Dvořáček svým utěšeným projektilem do šibenice bezmocného brankáře Březí. Do poločasu se dvakrát prosadili i hráčí Březí po rychlých kontrech do otevřené a málo soustředěné obrany Ujčova. Po obrátce stran se naplno roztočil útočný festival. Hráči Ujčova se prosazovali po velmi povedených kombinacích a padaly krásné branky. Březí-Březské se prosazovalo krátkými narážečkami a individuálně schopnými ofenzivně laděnými hráči. Několik dalších nadějných akcí na obou stranách zůstalo nevyužito včetně penalty Ujčova. Přesto se dá bez nadsázky označit  toto utkání jako den otevřených dveří obrany obou soupeřů.    

Sestava Ujčova:

Bureš-Nedoma,Štourač,Mitáš Z,Mareš-Sedler,Mitáš Pavel,Dvořáček,Mitáš Petr-Ryba,Hanák

Střídali: Mareš Petr, Uhlíř, Jančík

 

Oskar Jančík (Ujčov): Dnešek nás zastihl ve výborné střelecké formě a ofenziva nám fungovala na výbornou. Toto bohužel nemohu říct o defenzivní činnosti.

Na okýnkách v obraně ještě zapracujeme a doufám, že do začátku sezony už budeme naplno připraveni.          

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou