Topol Kap 2016 ovládl tým Milovic

0

V sobotu 20. února se v milovické sportovní hale MILTEN odehrál Topol Kap, v němž poměřili své síly hráči malého fotbalu nad 35 let věku. Pohár nad hlavu zvedli domácí nadšenci z týmu AFK stará garda Milovice.

Turnaj organizoval Martin Masopust, který se setkal se zájmem osmi celků. Do haly MILTEN se tak sjela mužstva Topolka, FC Balonka, Vépitkové, ČSSR, AFK stará garda Milovice, STG Milovice, Jelimáni a Sexy Old Boys.
Tato osmice družstev se zprvu rozdělila do dvou skupin, z nichž sice všechna postupovala, ovšem jejich pořadí po skupinové fázi rozhodlo o dalším soupeři pro čtvrtfinále. Následně se hrálo klasicky semifinále, souboj o třetí místo a samozřejmě finále, v němž milovická Stará garda přehrála Sexy Old Boys.
Turnaj začínal v 19 hodin a tak byli vitální fotbalisté v hale až do půl druhé nedělního rána, kdy se rozhodlo o vítězi. Jednotlivá utkání trvala 14 minut.

Konečné pořadí:
1.AFK stará garda Milovice
2. Sexy old boys
3. STG Milovice
4. Jelimán
5. ČSSR
6. FC Balonka
7. Topolka
8. Vépitkové.

Letošní Topol Kap se setkal se zájmem hráčů i fanoušků a dokázal, že o sport je zájem napříč všemi generacemi a i starší hráči dovedou předvést s balónem nečekané technické finesy. Příští zimu se jistě dočkáme dalšího ročníku.
Na přiložených fotografiích si můžete prohlédnout situace spojené s vítězným družstvem. Za fotografie děkujeme věrnému fanouškovi Milovic Luboši Dlouhému.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou