Nejplatnějším hráčem Viola cupu 2015/2016 je Milan Polák

0
Suveréně nejvíce hlasů v anketě o nejplatnějšího hráče Viola cupu 2015/2016 si připsal Milan Polák (70,89 %). Tento hráč přispěl velkým dílem Juventusu Beer k celkovému prvenství v turnaji. Druhou příčku obsadil Marek Hejda (17,72 %) z týmu Elektro Viola, který obsadil 3. místo Viola cupu. Na místě třetím se umístil Petr Tvrz (9,11 %), který zastupoval tým FC Fokeful. Jeden z favoritů turnaje skončil, ale až na nepopulárním čtvrtém mistě.

Milan Polák

 

věk: 28

tým: Juventus Beer

součatsný fotbalový klub: FC Zavidov 05

 

Milan s fotbalem začínal v Pavlíkově, poté přestoupil do SK Rakovník pod trenéra Miroslava Křivánka. Už v dorosteneckém věku se dostal do divizního A-týmu, který v tu dobu trénoval Jan Závodský, který byl ale zanedlouho nahrazen Andrlíkem. Pod Andrlíkovo vedením tým bohužel spadl do krajského přeboru. Milan však byl jedním z hráčů, kteří se v následující sezóně postarali o návrat do divizní soutěže.

 

Milana oslovil také futsal, kde si v týmech Kladna a Mělníka okusil nejvyšší soutěž. Mladému hráči přišla i pozvánka do futsalové reprezentace do 21 let, se kterou se měl možnost se podívat a hlavně si zahrát v Moskvě.

 

Tou dobou o Milana mělo zájem i fotbalové ligové Kladno, ale tým SK Rakovník tuto možnost zamítl. Nastalo období plné zranění, díky čemuž musel fotbal chvíli vynechat a opustit tak vyšší soutěže. Na fotbalové trávníky se vrátil do okresním přeboru, kde nastoupil za týmy Kněževse, Lužné a Branova. Díky své píli a hladu po vyších soutěžích se přesunul znovu do krajského přeboru, tentokrát si zahrál v Berouně pod vedením Bedřicha Kocha. Nyní Milan působí jako zadák v týmu Zavidova, který vede Jaroslav Hamouz v 1.A třídě.

 

Jeho syn Štěpánek (5 let), pro kterého je táta velkým vzorem, si fotbal již také oblíbil a obléká barvy týmu SK Ravkovník. Oba podporuje manželka Aneta, která vyrůstala ve sportovní rodině a mimo jiné se věnovala basketbalu, proto je ke svým klukům i jejich lásce k fotbalu velmi tolerantní.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou