Hodnocení podzimní sezóny TJ Sokol Sněžné

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na čtvrtém místě se ve III. třídě umístil celek TJ Sokol Sněžné.

Na podzim byli fotbalisté Sněžného příjemným překvapením soutěže. Minulý rok osmí tým soutěže se v podzimní části sezóny ocitl dokonce i ve vedení v tabulce. V domácím prostředí byli sněženští dokonce druhým nejlepším týmem, když je dokázal porazit jen velký rival z Jimramova. Nejlepším střelcem týmu se stal Ondřej Forchtsam, který vstřelil jedenáct branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky záložník Ondřej Forchtsam.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Podzimní část hodnotím kladně, protože čtvrté místo je velkým úspěchem, sice to není úplně podle představ našeho trenéra, ale i tak můžeme hovořit o povedené polovině sezóny. Na začátku jsem nečekal, že bychom se mohli pohybovat v těchto patrech tabulky, o to příjemnější to je.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Určitě to bude umístění zaručující nesestoupení z III. třídy. K záchraně jsme udělali velký krok již teď, stačí jej na jaře potvrdit, což nebude nic lehkého. Avšak věřím, že to zvládneme stejně jako dosud.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Nechtěl bych vypichovat jednotlivé opory, protože ve většině zápasů jsme ukázali velký klubový duch. Především tahle skutečnost nám pomáhala uhrát výsledky i v poslepovaných sestavách, takže oporami především byly charakteristické vlastnosti jako semknutost a tvrdost.

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Jelikož rezerva Hamrů zřejmě postupovat nebude, vidím to na Jívoví, které se po ospalém začátku dostalo na pozice, kam bezesporu patří. Druhým šťastlivcem může být kdokoliv, největšími favority jsou pro mě Jimramov a Rožná. Na sestup ze soutěže bych viděl Pohledec a Rovečné, které však chytlo druhou mízu, takže to bude ještě hodně zajímavé. Uvidíme také, co udělá zimní přestávka se Štěpánovem.

 

Jak budete přes zimu trénovat?

V zimě jistě trénovat budeme, protože na trénincích si výsadně zakládáme. Je možné, že nám trenér naordinuje hodně náročný program, ale to se nedá nic dělat. Každopádně v nejbližších dnech si od hraní fotbalu odpočineme.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Těžko vyzdvihovat nějakou osobnost, letos není na scéně markantnější rozdíl mezi prvními celky. Pořád je v soutěži dost mladých hráčů, kteří stojí za pozornost, ať už jsou to Jindra Horký a Zdeněk Holubář z Jívoví, Ondra Černý z Jimramova či mladí borci ze Strážku, kde mají o budoucnost zřejmě postaráno. Na druhé straně i zkušení hráči z Hamrů, vedoucí celou soutěž, Jimramova a také u nás ve Sněžném nezůstávají pozadu. Z pestré škály jedinců si prostě vybrat nedokážu. 

 Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou