Hodnocení podzimní sezóny TJ Strážek

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na jedenáctém místě se ve III. třídě umístil celek TJ Strážek.

Po podzimu může být nováček soutěže ze Strážku spokojený s prozatimním jedenáctým místem. Dobré výkony podával především na hřištích soupeřů, kde mu šest vybojovaných bodů stačilo na sedmé místo. V domácím prostředí se Strážku moc nevedlo a sedm bodů ho řadí v tabulce domácích zápasů až na předposlední místo mezi týmy III. třídy. Nejlepším střelcem týmu se stal Martin Christian, který vstřelil osm branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky kapitán týmu Josef Cimbálník.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

S podzimem jsem spokojený, co se týká předvedené hry. Kromě zápasů s Jimramovem, kde se nám zápas vůbec nepovedl, jsme byli všem týmům více než vyrovnanými soupeři. Bohužel v několika případech jsme prohráli tím, že potřebujeme pět šancí na jeden gól. Takto jsme poztráceli minimálně sedm bodů. Když ale vezmu v potaz, že naše mužstvo má v průměru 20 let, tak se určitě budeme zlepšovat.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Kdybychom skončili v konečné tabulce do 8. místa, byli bychom všichni spokojení. Jak jsem již říkal, herně na to určitě máme. Vloni jsme hráli 4. třídu a můžu říct, že v pralesu kolikrát mužstva  hrála pohlednější fotbal než je tomu ve 3. třídě. Třetí třída je tvrdší a dle mého názoru mužstva na prvních čtyřech místech praktikují hlavně tvrdou, fyzickou hru. Jen tedy Jívoví ne, tohle mužstvo je fotbalově jinde než všechna ostatní mužstva v této soutěži. Jívoví hraje krásný rychlý kombinační fotbal.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Na začátku podzimní části nás hlavně gólově táhnul Šebek Libor, jenže se nechal ve 4. kole klukovsky vyloučit a potom jsme správně nevyhodnotili situaci a Libor už nemohl v podzimní části nastoupit. Gólově se ho snažil zastoupit hlavně Martin Christian, který je nejlepším střelcem týmu po podzimu. Jinak naše hra byla založena na týmovosti, tak se dá říci, že oporami byli všichni, kteří patří do mužstva TJ Strážek. (smích)

 

Kdo myslíte, že postoupí a sestoupí?

Postup bych přál celku z Jívoví. Věřím, že i postoupí, protože herně není lepšího celku. Osa jejich týmu Mach – Koukola – Horký funguje na jedničku. Jen je někdy trápí proměňování šancí. O záchranu to vypadá po podzimní části na velký boj, do kterého se může zapojit až sedm mužstev. Pevně věřím, že my tento boj zvládneme už na začátku jara a budeme v klidu. Jestli si mám tedy sestupujícího tipnout, tak to bude Pohledec. 

  

Jak budete přes zimu trénovat?

Trénovat začneme jako kolektiv zřejmě po novém roce. Každý rok chodíváme jedenkrát týdně běhat v okolí Strážku a potom hráváme fotbálek na asfaltovém hřišti v našem sportovním areálu. Určitě budeme chtít i odehrát nějaké přátelské utkání. Jinak někteří naši hráči chodí pravidelně na futsal do žďárecké tělocvičny.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Jindřich Horký z Jívoví. Dle mého názoru tento hráč má na krajské soutěže. Je rychlý, důrazný, technický a má výbornou střelu. Nejlepší hráč soutěže.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou