Hodnocení podzimní sezóny TJ FC Vlachovice

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na šestém místě se ve IV. třídě skupině A umístil celek TJ FC Vlachovice.

Na podzim podávaly Vlachovice zajímavé výkony, když dokázaly vyhrát jediné utkání. V posledním kole si vyšláply na o postup bojující Bohdalec a porazily ho vysoko 5:2. V ostatních zápasech pak přišly tři remízy. Nejlepším střelcem týmu se stal Lukáš Gabriel, který vstřelil dvě branky.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky brankář týmu Jan Petr.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Nejsem. Do sezóny jsme vstupovali s poměrně širokým kádrem, který se minimálně měnil. První kola ukazovala herní zlepšení a zdálo se, že se odpoutáme ze spodních pater tabulky. Asi jako jinde nás ale srážela naprostá nezodpovědnost a zdravotní problémy hráčů. Většinu zápasů jsme odehráli v minimálním počtu a málokdy bylo možné postavit alespoň polovinu týmu z minulého kola. Současné umístění je tedy zklamáním.

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Ambice nejsou vysoké, bylo by dobré hrát ve středu tabulky.  

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Těžko vyzdvihávat jednotlivce, když se nedaří celému týmu. Pokud se sejdeme, mohl bych vyjmenovat klidně až pět hráčů. Takže k oporám řadím všechny hráče, kteří přišli alespoň na šest ze sedmi zápasů.

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Na špici jsou sice dva týmy, ale z odehrané půl sezóny bych rozhodně ještě počkal se soudy. Týmy jsou nejvyrovnanější za poslední roky. Pokud je možné, abychom prohráli s posledním a týden nato v deseti lidech vyhráli s prvním, může se na jaře stát ještě cokoli. 

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Složitá otázka. Je možnost scházet se jednou týdně už v tuto dobu. Moc hráčů ale tuto příležitost nevyužívá. Je klidně možné, že se s většinou poprvé uvidíme až týden před prvním zápasem. Smutná realita.

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Z vlastních zápasů a z občasného čtení komentářů si troufám tvrdit, že nejvíce byl v pozitivním smyslu schopen ovlivnit zápas ve svůj prospěch brankář rezervy Bohdalova Roman Velín.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou