Hodnocení podzimní sezóny TJ Březí-Březské

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na prvním místě se ve IV. třídě skupině B umístil celek TJ Březí-Březské.

Vstup do podzimní části sezóny Březí vůbec nevyšel a po třetím kole měli jeho fotbalisté na kontě jediný bod a krčili se na posledním místě tabulky. Poté ale Březí předvedlo šňůru pěti výher v řadě a na konci podzimu skončilo na prvním místě. Nejlepším střelcem týmu a celé soutěže se stal Michal Sysel, který vstřelil jedenáct branek.

 

V krátkém rozhovoru nám odpověděl na naše otázky záložník týmu Antonín Crha.

 

Jak jste spokojeni s podzimní částí sezóny?

Jsme velice spokojeni, protože po nevydařeném začátku sezóny jsme se ve třetím zápase bodově chytli a po té jsme každý zápas zvítězili. 

 

S jakým umístěním budete spokojeni na konci sezóny? 

Velice by nás potěšilo umístění jako je teď – první místo tabulky. Hodně jsme se na něj nadřeli a budeme je chtít udržet, i přes velkou konkurenci ostatních týmů.   

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Opor máme opravdu hodně, nejspíše by bylo na místě vyjmenovat všechny hráče nejen základní sestavy. Každý hráč má u nás důležité místo, které by se těžko nahrazovalo. Jsme velice silní jako celek – umíme vyhrávat, prohrávat i společně oslavovat. Pokud bych měl někoho zmínit, tak určitě to bude Michal Sysel, který několikrát prokázal, že je pro tým nepostradatelný a také hrající trenér Jiří Gruber, který je potřebný jako hráč na hřišti, tak i prokazuje své dlouholeté zkušenosti v řízení týmu jako celku. 

 

Kdo myslíte, že postoupí?

Na tuto otázku je pro mě velmi jasná odpověď (smích). Samozřejmě doufám, že po úspěšném podzimu se na postupové příčce udržíme my, ale musím zmínit velikou konkurenci, která nás nenechá vydechnout. 

 

Jak budete přes zimu trénovat?

Začínáme trénovat v prosinci v hale v Osové Bitýšce jednou týdně. S trénováním to ale nebudeme přehánět, jako každý rok. (smích)

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Toto je velmi těžká otázka, protože každý tým spoléhá na svoje hráče, kteří ho podrží. Pokud pominu fakt, že i v naší čtvrté třídě nastoupili hráči z MSFL či krajských soutěží a vezmu v potaz pouze ty, kteří hrají stabilně naši ligu, tak můžu zmínit Šimka z Osové Bítýšky nebo záložníka z Olší (Kaminaras nebo jak se jmenuje (smích), ale mezi nejlepší bych zařadil naše trio Sysel – Jakeš – Dostál.

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou