Kdo přezimuje v čele?

0
O tomto víkendu se odehraje poslední podzimní kolo MěP a v zápasech 17.kola se rozhodne o tom,kdo přezimuje na první příčce tabulky.
Dlouhá podzimní část soutěže končí svým posledním kolem a přinese hned několik zajímavých duelů. Čelo tabulky je nesmírně vyrovnané a podzimním mistrem se mohou stát hned tři týmy. Druhý tým tabulky Slovan přivítá dosud vedoucí Václavovice a půjde tak o přímý duel o první příčku tabulky. Václavovicím stačí bod,ale na hřišti Hlubiny,kde Slovan toto utkání odehraje,to budou mít hosté velmi těžké. Na první pozici útočí také třetí Řepiště,ale na horké půdě Pustkovce to také nebude mít jednoduché. Udržet kontakt se špicí tabulky budou chtít také hráči Kr.Pole v domácím utkání proti Hošťálkovicím a borci s Klimkovic,kteří se pokusí naplno bodovat v Hrabové. V dalších utkáních se utkají ve slezském derby Hrušov s Muglinovem,Lokomotiva nastoupí proti Michálkovicím,Třebovice přivítají Hrabůvku a Koblov bude hostit Vřesinu. V posledním utkání kola pak proti sobě nastoupí v neděli béčka Polanky a Hlubiny. 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou