První je stále Slavkov B

0

Vávrovice si připsaly 3 body navíc

Tak předposlední kolo podzimu máme už za sebou. Zrodilo se nám opět další překvapení, když Deštné porazily Štáblovice 3:2, domácí byli místy pod velkým tlakem, ale obrana si poradila i s obrovskou pomoci svého brankáře, který tým podržel. Hattrick vsítil domácí Lhotzký.

 

Trochu překvapivé bylo i vítězství Větřkovic nad Moravicí, i když měla Moravice velkou převahu jak v poli, tak i střelecky, ale netrefila pořádně branku a když už ano, brankář Větřkovic byl na svém místě.

 

Chvalíkovice si hravě poradili s Palhancem 5:0 i díky dvěma trefám Rozsívala

 

Zápas mezi Slavkovem B a Sosnovou rozhodl střídající Gavenda. Dva góly vstřelil Ulrich.

 

Vávrovice B si poradilo doma s Radkovem 2:1

 

Na čele tabulky se nám nic nezměnilo. Stále vede Slavkov B s 21 body s 3 bodovým náskokem na druhé Chvalíkovice, Na třetím místě jsou trápící se Štáblovice s 13 body. Na čtvrtém místě jsou Vávrovice B se 13 body i díky kontumaci zápasu se Sosnovou. Na pátém místě Radkov a šestém Deštné shodně 12 bodů. Sedmá Moravice má 9 bodů. Osmá Sosnová a devátý Palhanec mají po 7 bodech a na posledním desátém místě se krčí Větřkovice se 6 body.

 

Tabulku střelců vede i díky dvěma trefám v tomhle kole Lukáš Ulrich ze Slavkova s 11 brankami. Stíhají ho s 10 brankami jeho kolega ze Slavkova Gavenda, Lhotzký s Deštné, čtvrtý je Laovský s 9 trefami

 

 

V posledním kole se rozhodne o půlmistrovi soutěže. Všem týmům přeji hodně štěstí. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou