V poháru dostali šanci hráči z širších kádrů

0

Ve středu v podvečer měli fotbalisté Zavidova a SK Rakovník na programu první kolo AGRO poháru Středočeského krajského fotbalového svazu. Program zápasů je pro oddíly tak trochu anglický, a proto dostali šanci hlavně hráči širšího kádru. Duel v Zavidově nakonec vyhráli s přehledem papírově silnější borci z Rakovníka.

Domácí, jimž chyběl na lavičce kouč Jaroslav Hamouz, prožili docela pěkný úvod zápasu. Už ve třetí minutě zakončoval z první Loula, který nastřelil spoluhráče Zudu. Nováček v dresu Zavidova se tak stal rázem jediným střelcem domácích – 1:0. Z voleje pálil po chvíli také Faigl na druhé straně, ale míč šel o kousek vedle. Stav utkání srovnal až Fojtík po akci Pucholta. Ve 30. minutě se povedl Rohlovi pas přesně na Kýzla, který obloučkem přehodil Krause - 1:2. Následně musel bravurně zneškodnit Jančaříkovo pokus gólman Pešek, jehož ještě před obrátkou napodobil brankář Kraus na druhé straně. Ten si ovšem chybnou rozehrávkou zavařil sám.

 

Hráčské změny ve druhém poločase ubraly na atraktivitě utkání. Když navíc hned ve 47. minutě zvýšil rakovnické skóre osmnáctiletý Bystřický, bylo po zápase. Utkání mohlo být na góly bohatší, ale samostatné akce nevyužil Mates, Faigl, ani zkušený Isteník. Ve druhém kole čeká na SKR Slaný, tedy tým, který porazil na úvod Mutějovice 4:3.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou