Tabulka střelců po 4. kole

0

Rozhodl jsem se, že pro vás budu přinášet každý týden tabulku nejlepších střelců!

V dalších kolech budu uvádět více střelců než jen 3. Dále by se mi líbilo i uvádět nejlepší střelce každého týmu, ale to až v dalších kolech.

Jako takovou maličkost, bych vyhlásil na konci sezóny soutěž o nejlepšího střelce a předal mu diplom a ocenění pro nejlepšího střelce.

Nejlepším střelec s stává: Tomáš Mucha - 6 branek

Tomáš vstřelil zatím v každém zápase branku. První zápas vstřelil hattrick, poté 2 branky a v minulém dokázal vstřelit branku jednu. Navíc jsme s ním provedl rozhovor, protože se stal hráčem kola. Ikdyž má na svém kontě 6 branek, tak jeho týmu se zatím vůbec nedaří, protože je na předposlední příčce s pouhým jedním bodem. 

Ondřej Jirman - 5 branek

Hejtmánkovice zatím zažívají nejlepší začátek, co si mohly přát. Velký podíl na tom má také Ondřej Jirman, který dokázal vstřelit gól také v každém zápase. Nejvíce se mu povedlo utkání v Dolanech, kde dokázal vstřelit 3 branky. 

Vlastimil Čihák - 4 branky

Do třetice všeho dobrého. Vlasta Čihák dokázal vstřelit také hattrick a to proti Teplicím a stačilo mu na to pouze 22 minut. Nicméně patří do stejného kádru jako Ondra Jirman, tedy do Hejtmánkovic. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou