Hradec se snažil posílit defenzívu

0

Hradec nejvíce v loňském ročníku trápila defenzíva, proto se trenér Černohosrký snažil tým posílit právě na tomto místě.

 

Do týmu se podařilo získat Radka Holušu ze Slavie Opava a brankáře Tomáše Mrázka ze stejného klubu. V jednání jsou ještě příchody Miroslava Mičky, Patrika Machury a Tomáše Hebelky, rovněž ze Slavie Opavy. Dále se řeší hostování Jiřího Míšky ze Služovic. Jistými jsou však příchody Robina Podolínského z Chvalíkovic a obránce Radka Kubánka ze Skřipova. Po zranění se do týmu vrací Norbert Lichý.

Hradec naopak opouští Daniel Diehel, jenž se vrací do Suchých Lazců, Jakub Ondřej, který posílí Slavkov. Součástí týmu dále už nebude Jan Doseděl, který ukončil kariéru.

Hlavním cílem Hradce je hrát v nejvyšších patrech tabulky. Podle kouče Černohorského má jeho mužstvo před sebou velkou budoucnost, a když využije potenciál, který v něm je, tak by mohlo pomýšlet v tabulce na velmi vysoké umístění. Letos bude podle něj okresní přebor asi nejkvalitnější soutěž v moravskoslezském kraji a v každém zápase se bude bojovat ne o 3, ale o 6 bodů.

V popředí tabulce vidí pan Černohorský 6 až 7 mužstev. Mezi spolufavority řadí Jakartovice, Vávrovice, Litultovice, Malé Hoštice, Budišov nad Budišovkou, Vřesinu a Slavii Opava.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou