Třetí třídu osvěží čtyři nové celky

0

Na kvarteto nových týmů z celkem dvanácti účastníků se mohou těšit fanoušci Mladoboleslavské III. třídy sk. B. Kvalita soutěže by měla jít automaticky nahoru, protože se v sezóně 2015/2016 představí obě mužstva, která ještě minulou sezónu kopala o patro výš - okresní přebor. 

Dvojice Kropáčova Vrutice - Krnsko bezpochyby bude chtít potvrdit svoje kvality a v "trojce" se zdržet pouze jeden fotbalový rok. Povést se to může ovšem jen jednomu, protože ve dvanáctičlenné tabulce je pouze první místo postupové.

Staronovým účastníkem soutěže je celek SK Ledce, který se po roce ve skupině A. vrátil zpět do skupiny B. Určitě by ale také mohl do hry o postup zasáhnout, protože v druhé skupině se loni umístil na 2. místě.

Jediným novicem postupujícím z IV. třídy je rezerva Pěčic, která může hned rok po založení slavit postup o patro výš díky uvolněnému místu v okresním přeboru.

 

Týmy v sezoně 2015/2016

FC Nemyslovice
TJ Žerčice
SK Ledce
SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Sokol Struhy
SK Strašnov
FK Krnsko
SK Skalsko
Sokol Jabkenice
FK Zdětín
TJ Sokol Pěčice "B"
FC Horky nad Jizerou "B"

 

1. kolo (22.-23.8.2015)

Nemyslovice - Horky B (neděle 23.8 14:00)
Žerčice - Pěčice B (neděle 23.8 17:00)
Ledce - Zdětín (neděle 23.8 17:00)
K. Vrutice - Jabkenice (sobota 22.8 17:00)
Struhy - Skalsko (sobota 22.8 17:00)
Strašnov - Krnsko (sobota 22.8 17:00)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou