Na Příbramsku padaly pokuty, z okresního přeboru pykají tři kluby

0

 

V Příbrami se na začátku července sešli členové STK OFS Příbram, aby oficiálně uzavřeli ročník 2014/15 a udělili pokuty nejednomu týmu z příbramského okresního přeboru. Na zasedání byli přítomní Josef Kuba, Jiří Pechar, Josef Velebil, Jiří Borovička, Václav Rys, Radim Weber a Jakub Doubrava.

Za porušení pravidel týkajících se hráčů zapsaných na soupisky pro jednotlivé zápasy byly potrestány kluby TJ Sokol Rosovice, TJ Ligmet Milín, TJ Sokol Malá Hraštice a TJ Sokol Kosova Hora, z nichž nejvyšší finanční trest dostal sestupující TJ Ligmet Milín, který musí zaplatit částku 2 500,- Kč.

 

V dresu TJ Ligmetu Milín neoprávněně nastoupili k utkání dva hráči, jmenovitě Matěj Veselý a Michal Valta. Veselý odehrál 180 minut, zatímco jeho spoluhráč Valta o polovinu méně. TJ Sokol Kosova Hora nedovoleně zapsal na soupisku Zdeňka Fafka, jenž odehrál 207 minut a zaplatí pětinu z pokuty Milána, tedy 500,- Kč.

 

Aby byl výčet kompletní, v dresu TJ Sokola Malá Hraštice odehrál pouhých 25 minut nedovoleně Milan Holobrada, jehož start vyšel klub na 1 500,- Kč. Všechny kluby se mohou proti uděleným pokutám odvolat do 14 dnů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou