X. ročník turnaje rozhodčích ve fotbale „O PUTOVNÍ POHÁR PŘEDSEDY KFS VYSOČINA“

0

I rozhodčí dokážou hrát pohledný fotbal, což předvedli v sobotu 27.6. 2015 na hřišti v Radešínské Svratce, kde OFS Žďár nad Sázavou uspořádal jubilejní  X. ročník fotbalového turnaje „ O PUTOVNÍ POHÁR PŘEDSEDY KFS VYSOČINA“.

Turnaje se zúčastnila 4 mužstva – rozhodčí OFS Žďár nad Sázavou, OFS Třebíč, OFS Jihlava a společné mužstvo OFS Pelhřimov a Havlíčkův Brod.

Výsledky turnaje :

OFS ŽĎÁR        -  OFS PE-HB           5:0

OFS JIHLAVA   - OFS TŘEBÍČ           3:2

OFS ŽĎÁR         -  OFS TŘEBÍČ         2:1

OFS JIHLAVA   - OFS PE-HB             7:0

OFS JIHLAVA   -  OFS ŽĎÁR             3:2

 OFS TŘEBÍČ      -  OFS PE-HB          3:1

 

Vítězem X. ročníku turnaje se stalo mužstvo rozhodčích OFS Jihlava, 2. místo obsadilo mužstvo OFS Žďár nad Sázavou, 3. místo OFS Třebíč a 4. místo společné mužstvo OFS Pelhřimov-H.Brod.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Mička Adam (OFS Žďár), nejlepším střelcem Pojezný Karel (OFS Jihlava)  a nejlepším brankářem Čamra Jiří. (OFS PE-HB)

 

Ceny nejlepším hráčům a všem mužstvům předal předseda KFS VYSOČINA pan Vrzáček Miroslav a předseda OFS Žďár nad Sázavou pan Beneš Jaroslav. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou