EXKLUZIVNĚ: Miřetice nakonec nesestupují a zůstávají v 1.B třídě!

0

První tým Miřetic skončil v uplynulé sezóně na předposledním místě tabulky a vypadalo to, že se společně s beznadějně posledním Velkým Osekem bude muset s 1.B třídou rozloučit, jenže shoda náhod klubu nahrála do karet a od fotbalového svazu mu bylo nabídnuto setrvání v soutěži, což Miřetice samozřejmě s povděkem přijaly.

Miřetice zachránil pád Slavie Louňovice, která ještě do nedávna hrála třetí ligu, jenže od příští sezóny bude hrát východopražský okresní přebor. Kromě velkého propadu Louňovic pomohl Miřeticím také fakt, že ze všech týmů sestupujících z 1.B třídy ve středočeském kraji nasbíraly nejvíce bodů.

 

Obrovské zklamání zřejmě prožívají v Zárybách, které v 1.B třídě skupině B skončily také na předposledním místě tabulky. TJ Sokol Záryby nasbíral 24 bodů, což je o pouhý bod méně než Miřetice. Kdyby Sokol nasbíral o pouhé dva body více, bylo by setrvání v soutěži s největší pravděpodobností nabídnuto jemu.

 

Miřetice se takto nezachránily poprvé, oficiální klubové stránky píší: „A-tým se nakonec opět šťastně zachránil v I. B třídě. Tentokrát díky pádu Slavie Louňovice z třetí ligy až do okresního přeboru Praha-východ a díky nejvíce bodů ze všech skupin I. B třídy středočeského kraje na druhém sestupovém místě.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou