HRÁČEM 19.KOLA SE STÁVÁ ...

0
... DAVID BALGAR (TJ Ludgeřovice)

 

Z prvního veřejného hlasování vzešel těsný vítěz. Pro přípomínku uvedu sestavu kola, jak byla sestavena z ohlasů ze zápasů: Smetana (Staříč) - D.Balgar (Ludgeřovice), Konečný (Ostrava-Jih), Janita (Vřesina) - Hyrník (Hlubina), Žižka (Václavovice), Nagel (Ludgeřovice), Pešek (Staříč) - Jakubec (Šilheřovice), Pěntka (Ludgeřovice), Orlík (Dolní Lhota).

 

  

Po veřejném hlasování z tohoto vzešla nejlepší trojice kola:

1. David Balgar (TJ Ludgeřovice) - 17%

2. Lukáš Smetana (FK Staříč) - 15%

3. Petr Jakubec (TJ Sokol Šilheřovice) - 13%

 

Tentokrát tedy defenzivní hráči porazili ty z ofenzivy. Vítěz hlasování David Balgar svým bojovným a obětavým výkonem eliminoval útočnou sílu Velké Polomi a dopomohl nejen k vítězství Ludgeřovic ve Velké Polomi v poměru 3:0, ale rovněž k udržení čistého konta svého týmu. Druhý muž hlasování Lukáš Smetana se svými zákroky, které ocenili jak fanoušci, hráči a funkcionáři jeho týmu FK Staříč, tak i oslovený zástupce jejich soupeře z Václavovic podílel na vítěztví svého týmu právě ve Václavovicích v poměru 3:1. Konečně třetí v pořádí Petr Jakubec vstřelil dva góly svých Šilheřovic, které si i díky jeho příspěvku poradili s domácí Vřesinou v poměru 4:0.

 

S vítězem hlasování ve čtvrtek 19.4.2015 uvedeme na našich stránkách rozhovor, ve kterém se dozvíte zajímavosti nejen z posledního utkání. 

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou