KP: Hráč kola Ondřej Červenka: Oproti podzimu jsme změnili řadu věcí

0

Hráč kola z Luhačovic odpověděl našemu webu na pár otázek.

Ahoj Ondřeji, gratulujeme vám k vítězství v anketě. V minulém zápase jste Morkovicím vstřelil dvě branky, můžete nám je popsat?

První branka padla po rohu, kdy se ke mně ve skrumáži v malém vápně odrazil balon a já jsem ho poslal vedle gólmana. Druhý gól byl po přímém kopu ze strany, naběhl jsem si na zadní tyč a z voleje trefil k tyči.

 

O víkendu počasí fotbalu moc nepřálo a zápas se musel přesunout na umělý povrch. Jak jste na tuto změnu reagovali vy hráči?

Z tohoto pohledu to byl hodně zajímavý zápas, osobně jsem ještě ve fotbalové kariéře přesun z jednoho hřiště na druhé uprostřed zápasu nezažil a ani jsem o podobném „manévru“ neslyšel. Každopádně jsme evidentně přesun na umělku zvládli lépe my, protože jsme skórovali během úvodních 15 minut hned 2x.

 

Na jaře se vašemu týmu oproti podzimu daří. Co jste změnili, že tomu tak je?

Změnila se celá řada věcí. Hlavní příčiny vidím v příchodu nového trenéra, nových hráčů a zlepšené tréninkové morálky. S tím souvisí taky nový herní styl, který se snažíme praktikovat.

 

 Můžete popsat svou dosavadní fotbalovou kariéru? Kde jste s fotbalem začínal a jakými kluby jste prošel?

Ve fotbale jsem začínal v Luhačovicích někdy v 9 letech. V dorosteneckém věku jsem pak hrával ve Zlíně a v mužské kategorii následoval návrat do rodného klubu.

 

Máte svůj fotbalový vzor?

Fotbalový vzor nemám, ale obdivuju, co v poslední době předvádí Messi.

 

Vzpomenete si, kolik jste nejvíc vstřelil v jednom zápase branek?

Nejvíc jsem vstřelil 7 branek, bylo to v žácích proti Karolince.

 

Na jaké okamžiky ze své kariéry nejraději vzpomínáte? A jaké vzpomínky byste nejraději vytěsnil?

Rád vzpomínám na postupy do vyšších soutěží, kterých jsme v Luhačovicích zažili v mládežnických kategoriích poměrně dost, dále pak také na některá soustředění nebo na Lázeňské turnaje. Mezi ty špatné zážitky patří především zranění, v čerstvé paměti mám taky naše vyřazení z Poháru hejtmana Zl. Kraje, kdy jsme před třemi týdny vypadli v semifinále.

 

Příští utkání hrajete v Holešově, který útočí na postup do divize. Jaké utkání očekáváte?

Myslím, že by to mohlo být zajímavé utkání pro diváky, oba týmy se snaží předvádět kombinační útočný fotbal. Rozhodně to pro nás bude těžké utkání, ale věřím, že si nějaký bodík odvezeme.

 

Jaký tipujete výsledek finále Ligy mistrů mezi Juventusem a Barcelonou?

Tipuju, že zvítězí Barcelona, protože si to rozhodně za předváděnou hru zaslouží.

 

Jakub Kořenek v rozhovoru minulý týden říkal, že máte v kabině vypsané prémie za zařazení do sestavy kola. Už víte, co vás tohle vítězství v anketě bude stát?

 

Nedávno jsme kvůli tomu museli upravovat pokutník, nevím přesně kolik to bude, ale do fotbalové kasy vždy přispívám s největší radostí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou