Anketě "Hráč 13. kola" jasně vévodí Jiří Čermák

0

Vyhlašujeme výsledky!

 

První hlasování je za námi a z celé sestavy nejlepších fotbalistů 13. kola, čítající celkem 11 hráčů z nejrůznějších klubů okresního přeboru na Českokrumlovsku, jste vy, fotbaloví nadšenci, fanoušci a naši čtenáři vybrali TOP trojici mužů, která byla vyhodnocena jako ta nejlepší. Jasným vítězem se stal Jiří Čermák, který s klidným náskokem za sebou nechal Patrika Trenčanského a trojici vítězů uzavírá lídr soutěže v nastřílených brankách, Martin Sivák.

1. místo  -  JIŘÍ ČERMÁK (TJ Sokol Kájov)  |  47 % hlasů
Trenérem Miroslavem Grabcem vyhlášen hráčem utkání v souboji o 1. místo s vedoucím celkem tabulky - Černou v Pošumaví. Jeho tým vstřelil celekm tři branky z nichž o dvě se střelecky postaral sám osobně a tu jednu zbývající zařídil, když svým spoluhráčům vybojoval penaltu. Sám ji ovšem nekopal. V probíhající sezóně se gólově prosadil již osmkrát a je zcela jisté, že sbírku bude tento velice aktivní hráč nadále průběžně rozšiřovat. V anketě získal téměř polovinu všech zaslaných hlasů a procetuálně byl nejúspěšnější z celého Jihočeského kraje.

 

2. místo  -  PATRIK TRENČANSKÝ (FK Dolní Dvořiště)  |  25 % hlasů
Rovná čtvrtina hlasujících fanoušků a čtenářů zajistila druhou příčku brankáří Dolního Dvořiště. Absolutně oprávněně si z posledního utkání odnesl titul nejlepšího hráče, když za svá záda nepropustil ani jeden projektil soupeře. Pod svou vychytanou nulu se podepsal několika sebejistými zákroky z obrovských gólových příležitostí a veledůležitým okamžikem už ze samotného úvodu utkání. Na bedrech nesl vysokou zodpovědnost, kdy tváří v tvář čelil penaltě, s níž si však poradil a vnesl důležitý impuls do hry.

 

3. místo  -  MARTIN SIVÁK (TJ Černá v Pošumaví)  |  11 % hlasů
Již ve druhém zápase po sobě se střelecky prosdil v "za pět minut dvanáct", za zmínku stojí však to ono 13. kolo, kdy brankou minutu před závěrečným hvizdem vyrovnal stav, čímž svému týmu zavhránil bod a udržel první místo v tabulce. Je-li řeč o umístění, je třeba dodat, že se svými čtrnácti trefami obývá samotný vrchol seznamu střelců v průběžné sezóně. Kompetentním členem klubu sice hvězdou zápasu označen nebyl, ale jeho jméno vyzdvihl při určování hráče utkání trenér soupeře. Zda-li ve šňůře bude pokračovt a do pažby přidá dlší zářez, ukáže následující kolo.

 

 

Nevešel se váš oblíbenec do výsledné trojice nejlepších? Nic se neděje, má šanci se v této naší pravidelné rubrice objevit opět za týden, pokud bude nominován do sestavy kola.

 

Během zítřejšího dne si zde na našem portálu můžete přečíst obsáhlý rozhovor s vítězem - JIŘÍM ČERMÁKEM. Budete mít možnost dočíst se, kdo je jeho fotbalových vzorem, za jaký světový klub by rád hrál, ale také co dělá ve volném čase a jaký sport by jej táhl k budování kariéry mimo odvětví, pro které se rozhodl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou