Jiří Vodrážka se stal nejlepším hráčem 23. kola I. B třídy

0

Jiří Vodrážka zvítězil v hlasování o nejlepšího hráče 23. kola I. B třídy, když za sebou nechal na druhém místě Zdeňka Bešťáka a na třetí pozici Jakuba Hejnu.

Nejlepším hrášem uplynulého kola se díky vašim 61 % hlasů stal merklínský záložník Jiří Vodrážka. Ten pomohl svému mužstvu v 23. kole vítěznou trefou do branky Královského Poříčí a zajistil tak Merklínu důležité tři body v boji o čelo tabulky.

 

Na druhou pozici se díky vašim hlasům dostal Zdeněk Bešťák. Útočník Ostrova vstřelil jednu branku Sedleci a podílel se na vítězství svého mužstva 2:0. Bešťák od vás získal 23 % hlasů.

 

Třetí příčku pak obsadil Jakub Hejna. Záložník Staré Chodovské byl jedním ze nejplatnějších hráčů na travnaté ploše a do sítě Habartova poslal dvě přesně trefy, které pomohly Staré Chodovské k tříbodovému zisku. Hejna si od vás vysloužil 4 % všech hlasů.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou