Hráčem 27. kola se stal Štěpán Kacafírek

0

Již potřetí vyhrál hráče kola suchdolský sniper Štěpán Kacafírek, který tentokrát nasázel do semické sítě tři góly. Pětadvacetiletý útočník letos vstřelil již čtyřiatřicet branek a s naprostým přehledem vede tabulku střelců.

Štěpán Kacafírek (Suchdol) - Suchdolský útočník, jak již bylo řečeno, vstřelil hattrick do sítě Semic. V samotném hlasování získal 87% hlasů a s naprostým přehledem vyhrál titul hráče 27. kola. Zajímavý je i fakt, že Kacafírek vstřelil z osmašedesáti suchdolských branek rovnou polovinu.

 

Milan Svoboda (Nymburk) - Nymburský střední záložník dostal na druhém místě pouhá 3%. Díky jeho dvěma gólům Polaban zdolal Klecany 5:2 a spolu se Suchdolem směle kráčí do divize.

 

Filip Šimůnek (Semice) - Také mladý Filip Šimůnek ze Semic získal 3% hlasů. Ani jeho dobrý výkon nestačil jeho týmu na Suchdol, který s přehledem porazil hráče z Polabí 4:1.

 

Filip Dort (Dobříš) - Dobříšský Filip Dort byl nejlepším hráčem souboje proti Berounu, na výsledku 6:0 se podílel hattrickem. V anketě hráč kola obdržel taktéž 3%.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou