Dva hráči kola a dva rozhovory - Pavel Růžek a Jiří Jelínek

0

V 15.kole se nám sešli dva vítězové a byla by škoda vyzpovídat jenom jednoho. Tak jsme udělali rozhovor s Pavlem i Jiřím. Oba dva hráči byli hodně vstřícní a tak nám vznikly dva zajímavé rozhovory.

 

 

 

 

Pavel Růžek - Smiřice Chtělo by to štěstíčko na góly!         

 

 

  

 Vyhrál jsi  hráče kola, ale víš co je zajímavé? Stejný počet  hlasů ještě obdržel Jiří Jelínek z Nedělišť. Takže jste vítězové dva. Co na to říkáš? Znáš ho?                                                              
Je to parádní, vůbec jsem nečekal, že mě fanoušci zvolí hráčem kola. Moc jim děkuji. Jirku bohužel neznám ale už jsem o něm slyšel.                 


Ale to nic na tom nemění, že jsi na prvním místě. V anketě hlasovali Vaši fanoušci. Jaký s nimi máte vztah?                               

Vztah z fandy je parádní podpoří nás kdykoliv to potřebujeme, ale jich moc není. Doufám, že na další zápasy přijde víc a víc.                          


Konečně jste po čtyřech kolech vyhráli. Kde byla příčina těch porážek?                                                                                       

Ano konečně jsme vyhráli. Stálo nás do dost sil, ale stálo to za to. Bohužel hráče ještě moc neznám, takže nějak soudit nemohu, ale myslím si, že se určitě pomalu srovnáme a začneme si dávat lehké přihrávky do nohy a přestanemě dělat tolik chyb, jako děláme                

 
A už to tedy bude lepší?                                                           

Určitě to bude lepší, začínáme se zvedat.                                                


Jste spojeným týmem Smiřic a Rasošek, které je vlastně vaše domácí hřiště?

Toť otázka. Já sám to přesně nevím. Občas hrajeme ve Smiřicích a také v Rasoškách, takže vůbec nevím. Ale asi jsou to Smiřice.

 

Vypadá to, že se fotbalem bavíte. Ale co tréninky? Jsou, anebo pouze hrajete?

Ano fotbalem se bavím, je to odreagování. Tréninky jsou náročné, ale moc je nestíhám. Snažím se chodit často.

                                    
Popiš nám ve zkratce tvou fotbalovou kariéru.

Začínal jsem v dorostu v Rasoškách ale po roce se tým rozpadl. Ale asi po půl roce se objevil trenér ze Smiřic a dal mi nabídku hrát za tým Smiřic. Já to s radostí přijal. Hraji občas za A tým, ale spíše více za B tým.

 

 

Jiří Jelínek - Neděliště - Když nevíš co s balónem, tak vystřel!!

 

 

 

 Vyhrál jsi  hráče kola, ale víš co je zajímavé? Stejný počet hlasů ještě obdržel Pavel Růžek ze Smiřic. Takže jste vítězové dva. Co na to říkáš? Znáš ho?

Hráčem kola jsem, pokud vím, asi poprvé v životě a určitě mě to velmi potěšilo. Pavla bohužel neznám ale věřím, že si to určitě také zasloužil.

 

Ale to nic na tom nemění, že jsi na prvním místě. V anketě  hlasovali Vaši fanoušci. Jaký s nimi máte vztah?

Jelikož nejsem přímo z Nedělišť a nehraji tam dlouho tak moc našich bohužel fanoušků neznám. Ovšem máme jednoho opravdu ´´skalního´´, který je na    každém zápase (soupeři jistě vědí...nejde přeslechnout). To je opravdu srdcař a patří mu za to díky!

 

 V dalším kole vás čeká beznadějně poslední Probluz. Bude kanonáda?

No kanonáda...snad se sejdeme .. :D ... každopádně by to pro nás mohl být klidnější zápas s ohledem na postavení v tabulce, ale nic se nesmí podcenit.

V téhle soutěži nemá nikdy nikdo nic jistého. Řekl bych, že je to hodně o tom jak se kdo sejde a jak má kdo náročný večer před zápasem.

 

Neděliště se přetahují o první místo s Lokádou. Rozhodne o postupu až Váš vzájemný zápas?

Vypadá to tak! Hlavně do té doby nesmíme ztratit. Na podzim nám poslední dva zápasy vůbec nevyšly a zrovna ty nejdůležitější, derby se Sendražicemi a právě s Lokádou, takže jim máme co vracet a o postup se určitě porveme! A chtělo by to štěstíčko na góly.

 

Jsi rozený střelec? Nebo se na každou branku nadřeš?    

Já mám od mala krédo:,, Když nevíš co s balonem tak vystřel.´´Takže střílím. A ono to tam čas od času spadne. Samozřejmě bez spoluhráčů by to nešlo. Nejsem ten typ, co projde půlku hřiště a vykoupe i gólmana.

 

Popiš nám ve zkratce tvou fotbalovou kariéru.    

Fotbal jsem začal hrát ve čtyřech letech v SK Hradec Králové, kde jsem vydržel až do ´´A´´ staršího dorostu včetně. Poté, po cca půl roční pauze 2 roky ve Stěžerách a poté po další asi rok a půl dlouhé pauze, kvůli práci, až do teď SK Neděliště. Další ambice už asi nemám..hraji pro zábavu a už si nepotřebuji nic dokazovat…. i když..člověk nikdy neví…

 

 

 


 



 












 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou