Hráčem 23. kola OP Kladno se stal Senad Sejtarija z Baníku Libušín

0

Je tu středa a s ní opět spojené vyhlášení hráče kola. Tento týden se jž podruhé během čtyř týdnů stal vítězem Senad Sejtarija z Baníku Libušín.

Přinášíme vyhlášení výsledků vašeho hlasování o hráče 23. kola OP Kladno. Již podruhé během čtyř týdnů se jím stal Senad Sejtarija z Baníku Libušín. Zvítězil s 60% všech hlasů. Vítězství si právem zasloužil svým výkonem v zápase proti kladenskému Novu, kde vstřelil 5 branek a na další dvě přihrál. Na druhém místě s 20% hlasů se umístil Miroslav Macík - brankář Slovanu Kladno. Svojí nominaci a následné vítězství druhého místa si zasloužil skvělým výkonem, kterým i přes 4 obdržené branky mnoha dalším svými zákroky zabránil. Na třetím místě s necelými 7% hlasů se umístil hráč SK Družce Martin Kozel, který hned v první minutě zápasu otevřel skóre a krásnou střelou do šibenice poslal svůj tým do vedení 1:0. Na další dvě branky přihrál.

Tolik výsledky pondělního a úterního hlasování. Vítězům gratulujeme  a všem hlasujícím děkujeme. Jelikož jsme rozhovor s panem Sejtarijou dělali ještě tento měsíc, přineseme vám místo toho dosud nezveřejněný rozhovor s Liborem Slapničkou, hráčem minulého kola, tedy tím s pořadovým číslem 22.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou