HRÁČ KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2014-2015: Štěpán Vošta se těší velké oblibě!

0

Štěpán Vošta ze Spartaku Průhonice ovládl s absolutním přehledem hlasování o nejlepšího hráče 23. kola Fair Credit 1.B třídy skupiny D a stal se s rekordním počtem hlasů jejím vítězem!

Spartak Průhonice v sobotu odpoledne odehrál jedno z nejkrásnějších zápasů letošní sezóny, když na domácím hřišti svedl nevídanou bitvu s Divišovem, který nedokázal v závěru zápasu održet dvoubrankové vedení a domů odjel bez bodu po těžké porážce 5:4. Svůj podíl na ni měl i dvougolový Štěpán Vošta, jenž se zasloužil o vyrovnání a vysloužil si od čtenářů 91,43% hlasů.

 

A u zápasu mezi Spartakem Průhonice a Divišovem ještě zůstaneme, na děleném druhém místě totiž skončil společně s dvěma dalšími hráči Jan Slavětínský, který přišel na hřiště zhruba čtvrthodiny před koncem zápasu a v nastaveném čase vstřelil vítězný gól, kterým dovršil neuvěřitelný comeback Spartaku Průhonice a domácí se po závěrečném hvizdu mohli těšit ze tří bodů a neuvěřitelného výkonu.

 

Stejně jako Jan Slavětínský, 2,86% hlasů získali také brankář Jiří Měsíček a útočník David Adamec. Jiří Měsíček udržel čisté konto ve Zdislavicích, kde několika fantastickými zákroky přispěl k nakonec hladké výhře Teplýšovic v poměru 2:0, zatímco David Adamec vstřelil čestný úspěch Velkého Oseku v domácím zápase proti Zbuzanům, ze kterého si domácí hřáči odnesli debakl 7:1, nestává se však často, aby obranu vedoucího celku tabulky dokázal někdo překonat.

 

PŘEHLED NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 21. KOLA FAIR CREDIT 1.B třída sk. D

 

1. Štěpán VOŠTA (Spartak Průhonice) - 91,43% hlasů

2. Jan SLAVĚTÍNSKÝ (Spartak Průhonice) - 2,86% hlasů

2. Jiří MĚSÍČEK (Teplýšovice) - 2,86% hlasů

2. David ADAMEC (Viktoria Velký Osek) - 2,86 hlasů

 

 

 

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou