Okresní přebor PLZ-JIH: Hráčem 17. kola zvolen Jindřich Kříž!

0

Přinášíme vás výsledky hlasování o nejlepšího hráče 17. kola Okresního přeboru!

Poměrně jasným vítězem hlasování se stal brankář TJ Slavoje Dvorec Jindřich Kříž. Hlasovalo pro něj celých 45 procent fanoušků! Dvaadvacetiletá opora mezi třemi tyčemi Slavoje byla v posledním utkání velkou oporou svého týmu. V nesmírně důležitém utkání se Střížovicemi dokázal udržet čisté konto a Dvorec si tak dokázal vypracovat náskok už 6 bodů na poslední Lužany. Za připomínku určitě také stojí jeho výkon v zápase v Radkovicích v předchozím kole. Byla totiž především jeho zásluha, že Dvorec ve druhém polčase neinkasoval více branek a prohrál tak rozdílem pouze dvou gólů.

 

Jak se zdá, tak hlasování ovládli hráči Dvorce. Bez pevné obrany by samozřejmě ani takový Iker Casillas nic nezmohl a právě proto má Dvorec ve svých řadách Josefa Pance. Tento mladý zadák byl oporou svého týmu v utkání se Střížovicemi a po zásluze se tak umisťuje na druhém místě našeho hlasování. Podpořilo ho přesně 20 procent hlasujících

 

Pomyslný bronz si dnes odnáší ostrostřelec Dominik Štolle. Záložník z týmu TJ Keramika Chlumčany B se v nedělním utkání s Letinami prosadil hned 2x a byl tak jediným střelcem utkání. V našem hlasování ho podpořilo 19 procent hlasujících.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou