Další fotbalový úspěch pro Vyšší Brod, Pavel Vnuk je hráčem uplynulého kola

0

Č E S K O K R U M L O V S K O   -  Kompletní výsledky naší hlasovací ankety o hráče kola přináší něco, co tu ještě nebylo. Boj o třetí místo nenašel svého vítěze a tak se shodným počtem obdržených hlasů uzavírá magický trojúhelník toto duo fotbalistů, jmenovitě holubovský matador Martin Kočer za doprovodu Jiřího Sukdoláka z “béčka“ Větřní. Tentýž okresní klub má mezi nejlépe umístěnými hráči druhého zástupce, jímž je mladičký talent, brankář Martin Votýpka, a sbírku získaných úspěchů Vyššího Brodu rozšiřuje nadále Pavel Vnuk.

 

1. místo: Pavel Vnuk  -  FK Dynamo Vyšší Brod "B"
Prvním hráčem vyšebordského fotbalové "B týmu", jenž zaznamenal úspěch spjatý s naším portálem. Jeden z hvězd zápasu v uplynulém kole, střelec dvou branek a zároveň ztělesněný faktor, jenž zajistil vysokou výhru v utkání s outsiderem. První tým klubu již u nás své úspěchy má a ve vyšlapané cestě pokračuje i mladá naděje z rezervního kádru.

 

2. místo: Martin Votýpka  -  SK Větřní "B"  |  32% hlasů
Benjamínek, jenž je pojistkou ve větřínském brankovišti. Pilíř základní sestavy "béčka" Větřní a jeden z důležitých částí celku, jenž je jasným aspirantem na postup o třídu výše. V posledním utkání sice výhru spoluhráčům nevychytal, ovšem lapil několik nebezpečných střel, stal se zdí před několika samostatnými úniky a svůj tým rozhodně podržel

 

3. místo: Jiří Sukdolák  -  SK Větční "B"  |  4% hlasů     a     Martin Kočer  -  SK Holubov  |  4% hlasů
Poprve se stalo, že by dva hráči získali stejný počet hlasů a tak se umístit museli oba. Dva soupeři ze vzájemného duelu v uplynulém kole se proti sobě postavili i k boji o hráče kola, ale stejně jako ve fotbalovém střetu, i v hlasovací anketě nevyšel ani jeden vítězně. Spravedlivý verdikt tedy rádně rozhoduje o vyrovnaném stavu obou mužů.

 

 

 

Zítra si budete moci přečíst rozsáhlý rozhovor s vítězem Pavlem Vnukem. Řeč bude jistě o jeho úspěchu, mluvit budeme také o jeho fotbalovém postavení včetně historie a výhledu do budoucna a pro zvídavé čtenáře bude připraveno i několik zajímavých informací z jeho osobního života.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou