Hráčem kola se stal autor hattricku Štefan Merhaut

0

Za vítězem se umístili také Tomáš Grüner a Pavel Nachtman.

Historicky prvním vítězem naší ankety Hráč kola se stal blovický hráč Štefan Merhaut, kterému hlasující přidělili 46% procent z celkového počtu hlasů. Do jejich povědomí se dostal díky povedenému derby se Zdemyslicemi, kde stihl ještě do poločasu zaznamenat hattrick. Ke třem bodům to ovšem nevedlo, neboť zápas dospěl až do pokutových kopů, po kterých se ovšem už z výhry radovat mohl.

 

O druhé a třetí místo se dělí Tomáš Grüner a Pavel Nachtman, kteří oba shodně získali po 17 procentech hlasů. Prvně jmenovaný vstřelil dva góly v zápase svého Merklína na půdě Kláštera. Na výhru to sice nestačilo, ale na druhé místo v této anketě už ano. Třetí do party je stoper Starého Smolivce, jehož spolehlivý výkon pomohl ke třem bodům na hřišti Neuraz. Gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou