Tomáš Fürst již po druhé v řadě ovládl hráče kola

0

Hlasování je za námi a my Vám přinášíme výsledky této bitvy, konkrétně stupně vítězů. Křižanovice opět ovládly hlasování ,ale v těsném závěsu zůstaly Brankovice se Švábenicemi. Tentokrát bylo hlasování opravdu těsné.

1. Tomáš Fürst - 25,3 %

Tomáš plní ve svém týmu pozici záložníka. Není pochyby o tom, že tuto funkci vykonává zodpovědně. To také dokázal v zápase o druhé místo proti Drnovicím. V tomto zápase nastřílel hattrick a značně tak pomohl k výhře svého týmu. Podrobnější rozhovor Vám přineseme zítra.

 

2. Martin Navrátil - 21,04 %

Do popředí se v tomto hlasování dostal i brankovický záložník Martin Navrátil. I když se Brankovicím poslední dobou nedaří, tak Martin odvádí dobré výkony ve svém týmu. Nikdy mi nechybí odhodlání a chuť do hry. 

 

3. Štěpán Hladký - 18,68 %

Štěpán byl velice favorizovaný. Dokonce byla jeho nominace na hráče kola spekulovaná na facebooku. Bohužel, i přes velkou podporu svých přátel toto hlasování nevyhrál, třeba příště.

 

Všem výhercům gratulujeme.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou