Hráčem 23. kola III. třídy skupiny A okresu Vyškov se s velkou převahou stal Martin Jakeš

0

Ve 23. kole této soutěže padlo velké množství gólů. V sestavě kola jsme měli dva třígólové střelce, ale ve vašem hlasování zvítězil střelec dvou branek, v utkání Habrovan s bohdalickým béčkem, Martin Jakeš.

Tentokrát jsem byl velmi zvědavý, kterým směrem se obrátí sympatie čtenářů v tomto kole, protože sestava kola byla plná kvalitních hráčů jednotlivých mužstev. Nakonec se hráčem kola stal habrovanský Martin Jakeš, který se v sestavě Habrovan v jarní části soutěže objevovoval celkem pravidelně, ale nehrával celá utkání. V neděli podal velmi dobrý výkon, který korunoval dvěma brankami a dostal za to 32% vašich hlasů. Na druhém místě se umístil pačlavický obránce Jiří Kocourek, který dostal 17% vašich hlasů a na třetím místě skončil šikovný komořanský záložník Jiří Nohel s 13% vašich hlasů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou