Jevišovický muž mezi tyčemi Josef Vacula se stává hráčem 25 kola

0

    Pochytal několik šancí a pak jeho spoluhráči dali vítězný gól. To možná rozhodlo o tom, že Josef Vacula z Fotbalu Jevišovice zvítězil v naší anketě. Získal téměř třetinu hlasů. Stříbro zíkal Jan Ovčačík z Bosonoha a bronz putuje do Dubňan zásluhou Jakuba Mokrého.

1. Josef Vacula, Fotbal Jevišovice - 30% hlasů

V důležitém zápase s Moravským Krumlovem vytáhl několik úchvatných zákroků za nerozhodného stavu 1:1. Krumlov byl v těchto fázích zápasu lepší a čekalo se, kdy přidá vítězný gól. Josef Vacula byl proti a tím motivoval své spoluhráče, kteří nakonec potřebnou branku dali a tři body zůstali doma. 

2. Jan Ovčačík, SK Bosonohy -  16% hlasů

Bosonohy překvapivě smetly vedoucí Bohunice, Namalou zásluhu na tomto výsledku měl i Jan Ovčačík, který podal spolehlivý výkon , kterým se jistě přiblížil výkonu ikoně brněnské kopané a svému spoluhráči Richardu Dostálkovi. 

3. Jakub Mokrý, Baník Dubňany - 13% hlasů

Jakub Mokrý byl jedním ze strůjců úspěchu svého celku v zápase v němž šlo o všechno. Proti Znojmu podal výkon, který neušel pozornosti přítomných diváků a skončil v sestavě kola. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou