Vychytaná nula s Louňovicemi zaslouženě vynesla na piedestal Radka Sňozíka!

0

Týden se s týdnem sešel a výsledky ankety o nejlepšího hráče kola ČFL jsou opět sečteny. A znovu se na prvním místě umístil známý, první ligou ošlehaný borec. Radek Sňozík hající branku Štěchovic se podepsal nemalou měrou pod výhrou svého týmu nad favorizovanými Louňovicemi a za to si první místo jistě zaslouží. "Jen" s druhým místem se musí i tentokrát smířit David Kalivoda ze Záp, třetí místo pak obsadil Vyšehradský Kočí. Všem umístěným gratulujeme a s vítězem přineseme opět rozhovor.

1 místo - Radek Sňozík - TJ Štěchovice - 43%
Celek Štěchovice nenastupoval do zápasu s Louňovicemi jako favorit. Oba týmy se vypořádávaly s nepříjemnou sérií proher, kterou bylo třeba ukončit. Sňozík, hájící Štěchovickou branku si počínal po celý zápas naprosto klidně a sebevědomě. Když už se Louňovice dostali k nějaké příležitosti zakončit, stál kde měl a byl připraven. Zkušenosti z ligy se u něho nezapřou.

2 místo - David Kalivoda - SK Zápy - 29%
Druhý týden po sobě druhé místo. David Kalivoda sice na výhru v naší anketě zatím nedosáhl, dvě druhá místa však vypovídají jasně o jeho skvělé výkonnosti. Kalivod se tentokrát trefil do sítě Unionu a slavil se svým týmem výhru, o kterou se postarali defakto už v první poločase.

3 místo - Michal Kočí - FK Slavoj Vyšehrad 14%
Šemíci z Vyšehradu jsou s padesáti dvěma body na klidném pátem místě tabulky ČFL. Tentokrát proti nim stál papírově slabší Písek, který se však může pochlubit vynikajícím útokem v čele s vítězem z minulého týdne Miroslavem Slepičkou. Kočí, který je pilířem Vyšehradské obrany si společně se svými spoluhráči dokázal s touto hrozbou poradit a zápas vyhrát. S čistým kontem jako bonus.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou